Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa cere eliberarea observatorilor retinuti in estul Ucrainei

B1 B1,
Seful Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa cere eliberarea observatorilor retinuti in estul Ucrainei

Ministrul elevetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, sef al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii. continuă pe B1

Seful OSCE cere eliberarea observatorilor detinuti in estul Ucrainei

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ministrul elvetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii prorusi din estul Ucrainei si a cerut eliberarea lor, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Presedintele Romaniei, ingrijorat de retinerea reprezentantilor OSCE in Ucraina

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act cu preocupare de actiunile separatistilor pro-rusi din localitatea Slaviansk Ucraina), care au retinut opt observatori occidentali membri ai Misiunii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) la Slavyansk, in ziua de 25 aprilie a. c. , se anunta intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Sapte observatori OSCE disparuti in estul Ucrainei sunt in custodia separatistilor prorusi

Sapte observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa dati disparuti in estul Ucrainei au fost capturati de separatisti prorusi la Slaviansk, anunta Ministerul ucrainean de Interne, citat de AFP.

Ban Ki-moon cere eliberarea observatorilor OSCE retinuti in Ucraina

Observatorii OSCE si militarii detinuti in estul Ucrainei trebuie imediat eliberati, a cerut, luni, secretarul ONU, Ban Ki-moon. Domnul Ban Ki-moon condamna cu fermitate capturarea acestor oameni si cere.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )