Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Romaniei, ingrijorat de retinerea reprezentantilor OSCE in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Presedintele Romaniei, ingrijorat de retinerea reprezentantilor OSCE in Ucraina

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act cu preocupare de actiunile separatistilor pro-rusi din localitatea Slaviansk Ucraina), care au retinut opt observatori occidentali membri ai Misiunii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) la Slavyansk, in ziua de 25 aprilie a. c. , se anunta intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, apel la Vladimir Putin sa condamne ferm actiunile din regiunea Donetsk si sa isi utilizeze autoritatea pentru a permite functionarea misiunii OSCE

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj transmis de Administratia Prezidentiala, ca retinerea reprezentantilor misiunii OSCE in Slaviansk, Ucraina, reprezinta un atac direct la eforturile internationale de detensionare a situatiei si un gest ilegal din partea unor forte paramilitare ilegitime.

Gabriel Oprea: Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei

Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor pentru europarlamentare, liderul UNPR Gabriel Oprea. Cred ca Victor Ponta are obligatia sa.

Gabriel Oprea: Victor Ponta ARE OBLIGATIA sa ajunga presedintele Romaniei

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sambata, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, ca Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei pentru ca Romania sa aiba parte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )