Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rusia pregateste trupe de mentinere a pacii sa le trimita in estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Rusia pregateste trupe de mentinere a pacii sa le trimita in estul Ucrainei

Moscova ia in calcul trimiterea de pacificatori rusi in regiunile de est ale Ucrainei, unde separatistii au proclamat mai multe republici populare si vor sa organizeze un referendum pe 11 mai. continuă pe Adevărul

Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica.

Senatorii rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica, citata de Mediafax.

Rusia considera iresponsabila trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Decizia trimiterii observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa in estul Ucrainei a fost iresponsabila, considera Moscova, potrivit Reuters. A fost cel putin o aventura sau o.

Rusia someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Moscova someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva, informeaza Mediafax.

Putin raspunde actiunilor militare ale Kiev-ului in timp ce apar primele pierderi umane

Update 07:50 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi seara, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica.

Moscova someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Rusia someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva. Rusia cere incetarea imediata a operatiuni.

Moscova someaza Kievul sa inceteze operatiunile militare in estul Ucrainei

Rusia someaza Administratia proeuropeana de la Kiev sa inceteze toate operatiunile militare din estul Ucrainei si sa aplice in totalitate Acordul de la Geneva.

Primaria unui oras din estul Ucrainei, sub controlul insurgentilor prorusi

Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei, relateaza AFP. Zeci de barbati inarmati imbraca.

Seful OSCE cere eliberarea observatorilor detinuti in estul Ucrainei

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ministrul elvetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii prorusi din estul Ucrainei si a cerut eliberarea lor, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Obama: Noile sanctiuni impotriva Rusiei sunt menite sa stopeze PROVOCARILE in estul Ucrainei

Noile sanctiuni internationale, care ar putea sa fie impuse inca de luni Rusiei, sunt menite sa stopeze provocarile Moscovei in estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele Statelor Unite Barack Obama,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )