Libnet.ro
UNICEF

15:30

Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica. continuă pe Hotnews

Senatorii rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica, citata de Mediafax.

Putin raspunde actiunilor militare ale Kiev-ului in timp ce apar primele pierderi umane

Update 07:50 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi seara, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica.

Vladimir Putin: Internetul este un proiect al CIA/ Dialog cu Snowden: Esti un fost spion, vorbim ca intre profesionisti

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat joi ca Internetul este un proiect al serviciului secret american CIA si a facut o serie de comentarii legate de cel mai mare motor de cautare rusesc, Yandex, provocand o cadere sensibila a actiunilor acestuia, scrie AP. Anterior acestor declaratii, Snowden, agentul NSA, a intervenit prin video la o emisiune cu Vladimir Putin, transmisa in direct la TV. Esti un fost spion, vom vorbi ca intre profesionisti, a fost raspunsul lui Putin pentru Snowden. Ora 07:00 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul UcraineiOra 00:15 Mihail Hodorkovski: Putin se razbuna pe Ucraina din motive personale vezi live text evenimentele zilei de joi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )