Libnet.ro
UNICEF

15:00

Senatorii rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Senatorii rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei

Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica.

Putin raspunde actiunilor militare ale Kiev-ului in timp ce apar primele pierderi umane

Update 07:50 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei Senatori din cadrul Consiliul Federatiei Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi seara, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza cotidianul rus Izvestia in pagina electronica.

Vladimir Putin: Internetul este un proiect al CIA/ Dialog cu Snowden: Esti un fost spion, vorbim ca intre profesionisti

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat joi ca Internetul este un proiect al serviciului secret american CIA si a facut o serie de comentarii legate de cel mai mare motor de cautare rusesc, Yandex, provocand o cadere sensibila a actiunilor acestuia, scrie AP. Anterior acestor declaratii, Snowden, agentul NSA, a intervenit prin video la o emisiune cu Vladimir Putin, transmisa in direct la TV. Esti un fost spion, vom vorbi ca intre profesionisti, a fost raspunsul lui Putin pentru Snowden. Ora 07:00 Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul UcraineiOra 00:15 Mihail Hodorkovski: Putin se razbuna pe Ucraina din motive personale vezi live text evenimentele zilei de joi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )