Libnet.ro
UNICEF

17:00

Criza din Ucraina: Kiev declara Rusia stat agresor

România Liberă România Liberă,
 Criza din Ucraina: Kiev declara Rusia stat agresor

Parlamentul unicameral de la Kiev Rada Suprema) a adoptat marti un proiect de lege prin care Rusia este declarata stat agresor, iar autoproclamatele republici Donetk si Lugansk sunt calificate drept organizatii teroriste, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Parlamentul ucrainean declara Rusia stat agresor

Parlamentul ucrainean a aprobat marti o declaratie prin care Rusia este definita ca stat agresor, masura despre care deputatii spun ca ar putea deschide calea unor consecinte in baza legii internationale. Rada Suprema a cerut de asemenea ajutor international suplimentar si sanctiuni mai dure impotriva Moscovei, transmite Reuters.

Parlamentul de la Kiev declara Rusia ca stat agresor

Rada Ucrainei a adoptat o declaratie prin care declara Federatia Rusa ca fiind stat agresor. Totodata, oficialii de la Kiev cheama si parlamentele tarilor straine, precum si organizatiile internationale sa procedeze la fel.

Principalul punct de discutie al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei va fi criza din Ucraina

Deputatul Ionut Stroe, va participa, in calitate de sef al Delegatiei Parlamentului Romaniei, la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, adunare ce va avea loc in perioada 26 - 30 ianuarie 2015, la Strasbourg, arata un comunicat remis redactiei, care informeaza ca principalul punct pe ordinea de zi a sesiunii este reprezentat de criza din Ucraina.

Parlamentul Ucrainei a declarat Rusia stat agresor si a calificat republicile autoproclamate Donetk si Lugansk drept organizatii teroriste

Parlamentul unicameral de la Kiev Rada Suprema) a adoptat marti un proiect de lege prin care Rusia este declarata stat agresor. Totodata autoproclamatele republici Donetk si Lugansk au fost calificate drept.

Moscova reactioneaza dupa ce Kievul a catalogat Rusia stat agresor: Declaratie irationala si iresponsabila

Moscova a reactionat la declaratia adoptata marti de parlamentul ucrainian prin care Rusia este considerata stat agresor catalogand afirmatia drept irationala si iresponsabila. Este o declaratie.

Rada de la Kiev: Rusia este stat agresor

Rada Ucrainei a adoptat o declaratie prin care declara Federatia Rusa ca fiind stat agresor. Totodata, oficialii de la Kiev cheama si parlamentele tarilor straine, precum si organizatiile internationale sa procedeze la fel.

Parlamentul Ucrainei: Rusia este stat agresor, iar republicile separatiste sunt teroriste

Parlamentul Ucrainei a adoptat marti o rezolutie prin care Rusia este considerata stat agresor, iar autoproclamatele republici separatiste sunt catalogate organizatii teroriste, scrie Kyiv Post, in editia online.

Reactia Parlamentului Ucrainei dupa atacul de la Mariupol: Rusia este stat agresor

Parlamentul Ucrainei a declarat Rusia stat agresor, iar autoproclamatele republici separatiste sunt catalogate organizatii teroriste, scrie Kyiv Post, in editia online.

Ucraina: Rusia este STAT AGRESOR! Donetsk si Lugansk sunt organizatii teroriste

Ucraina a declarat in mod oficial Rusia ca fiind un stat agresor. Autoproclamatele republici populare din Donetsk si Lugansk au fost si ele catalogate organizatii teroriste. Ca urmare a acestor decizii,.

Moscova reactioneaza dupa ce Kievul a catalogat Rusia drept stat agresor: Declaratie irationala si iresponsabila

Moscova a reactionat la declaratia adoptata marti de parlamentul ucrainean prin care Rusia este considerata stat agresor catalogand afirmatia drept irationala si iresponsabila. Este o declaratie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )