Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia Parlamentului Ucrainei dupa atacul de la Mariupol: Rusia este stat agresor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia Parlamentului Ucrainei dupa atacul de la Mariupol: Rusia este stat agresor

Parlamentul Ucrainei a declarat Rusia stat agresor, iar autoproclamatele republici separatiste sunt catalogate organizatii teroriste, scrie Kyiv Post, in editia online. continuă pe Wall-Street Ro

ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate.

Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. Ora 12. 12: Ministrii de Externe din UE vor cere Comisiei Europene sa pregateasca noi sanctiuni pentru Rusia, decizia finala e asteptata pe 12 februarie - Reuters.

UE avertizeaza Rusia, dupa atacul de la Mariupol: Escaladarea conflictului va deteriorara grav relatiile cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a condamnat atacurile insurgente care au vizat sambata orasul ucrainean Mariupol. UE avertizeaza ca escaladarea conflictului va conduce la deteriorarea relatiilor cu Rusia, relateaza.

Moscova califica drept iresponsabila declaratia Kievului prin care Rusia este considerata stat agresor

Declaratia adoptata marti de parlamentul ucrainean Rada Suprema) prin care Rusia este considerata stat agresor a fost calificata de Moscova drept irationala si iresponsabila, intr-o prima reactie venita din partea unui reprezentant al Ministerului rus de Externe.

Rusia va primi noi sanctiuni din partea UE, dupa atacul asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol

Atacul separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol aduce noi sanctiuni Rusiei. Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti ca iau in calcul impunerea de noi.

Kievul cere convocarea Consiliului de Securitate ONU, dupa atacul din portul Mariupol, soldat cu 20 de morti

Administratia de la Kiev a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, dupa ce cel putin 20 de persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al.

Ucraina: Rusia este STAT AGRESOR! Donetsk si Lugansk sunt organizatii teroriste

Ucraina a declarat in mod oficial Rusia ca fiind un stat agresor. Autoproclamatele republici populare din Donetsk si Lugansk au fost si ele catalogate organizatii teroriste. Ca urmare a acestor decizii,.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )