Libnet.ro
UNICEF

09:00

Criza din Ucraina: UE spune ceea ce a zis Germania.

România Liberă România Liberă,
Criza din Ucraina: UE spune ceea ce a zis Germania.

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, si organismul pe care-l conduce, Serviciul European pentru Actiune Externa SEAE), pierd mult timp cu incercarile de a coordona pozitiile divergente ale tarilor europene cu privire la strategia de urmat in cazul crizei din Ucraina, situatie intalnita si in alte dosare, statele UE nereusind in prezent sa convina asupra unei abordari unitare, se remarca intr-un articol publicat luni de cotidianul Le Monde, ce evoca aparitia unui posibil leadership . continuă pe România Liberă

Criza USL isi spune cuvantul. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

Criza din USL se simte. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

Explozie intr-o mina din Ucraina: Sapte morti si noua raniti.

Sapte mineri au murit in Ucraina intr-o explozie produsa intr-o mina din Makiivka, in bazinul carbonifer Donbass est), a anuntat marti serviciul de stat pentru Situatii de urgenta, informeaza Mediafax. Sapte mineri au murit si alti noua au fost spitalizati. Optzeci de mineri au reusit sa iasa din mina, a anuntat serviciul intr-un comunicat. Accidentul s-a produs luni seara, la o adancime de 815 metri. Cadavrele au fost aduse la suprafata in noaptea de luni spre marti, potrivit aceleiasi .

QA: Criza din USL, asemanari izbitoare cu ruperea D.A.

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, cateva asemanari intre ruperea aliantei D. , in 2007, si actualul scandal din interiorul USL. Potrivit celor prezentate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )