Libnet.ro
UNICEF

10:00

Criza prelungita din Ucraina alunga turistii, in pragul sezonului estival

Adevărul Adevărul,
Criza prelungita din Ucraina alunga turistii, in pragul sezonului estival

Criza politica din Ucraina, care a izbucnit in urma cu mai bine de trei luni si care a culminat pierderea regiunii Crimeea, a lovit din plin industria turismului, desi tara se bucura de conditii geografice variate, de la zone montane pana la litoral. Sectorul turismului resimte mari pierderi din cauza anularii rezervarilor pentru urmatoarele luni, iar marii jucatori de pe piata ucraineana fac sacrificii pentru a promova o Ucraina sigura. continuă pe Adevărul

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul sau american, Barack Obama, despre criza din Ucraina si despre alte probleme regionale. Cei doi lideri au discutat inclusiv despre.

Situatia Institutului Cantacuzino si criza din Ucraina, in sedinta CSAT.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit, joi, in sedinta. Pe ordinea de zi se afla aflandu-se evaluarea situatiei internationale prin prisma evenimentelor din Ucraina, dar si disfunctii in activitatea Institutului Cantacuzino cu implicatii in planul securitatii nationale, informeaza Mediafax. Citeste si: Reactii adverse: Ce arata testele vaccinului de la Cantacuzino La sedinta CSAT participa presedintele Traian Basescu, care conduce sedinta, premierul Victor Ponta, ministrii .

Convorbire telefonica intre Obama si Putin, pe tema crizei din Ucraina si despre Transnistria

Discutie telefonica intre cei mai puternici oameni ai lumii. Barack Obama si Vladimir Putin au vorbit despre criza din Ucraina si Transnistria. Presedintele rus i-a cerut omologului sau american sa ia in.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina si il va sustine pe miliardarul Porosenko

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un candidat care dispune de o sustinere mai larga, a declarat Kliciko in cadrul Congresului partidului sau la Kiev, adaugand ca va candida pentru primaria capitalei ucrainene.

Vitali Klitschko nu mai candideaza la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat astazi ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko, conform publicatiei Telegraph.

Vitali Klitschko NU MAI CANDIDEAZA la prezidentialele din Ucraina

Fostul campion la box Vitali Kliciko, unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, a anuntat sambata ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe.

Vitali Kliciko renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Fostul pugilist Vitali Kliciko si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru prezidentialele din 25 mai din Ucraina. Fortele democratice trebuie sa prezinte un candidat unic. Acesta trebuie sa fie un.

Putin l-a invitat pe Obama la discutii pe tema crizei din Ucraina (Casa Alba) / Secretarul General al ONU: Putin m-a asigurat ca nu va invada estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a telefonat pe omologul sau Barack Obama pentru a discuta despre propunerea SUA de a pune capat crizei din Ucraina, a anuntat Casa Alba, informeaza AFP. Acesta este primul pas facut de Moscova catre incercarea de rezolvare a situatiei din Crimeea.

Fiecare regiune din Ucraina ar trebui sa organizeze referendum

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit in februarie, a indemnat astazi la organizarea a cate un referendum in fiecare regiune din Ucraina, in vederea determinarii statutului acestora, potrivit agentiei ruse Itar-Tass.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )