Libnet.ro
UNICEF

15:00

Criza refugiatilor: Schimbul de migranti intre UE si Turcia a inceput

Adevărul Adevărul,
Criza refugiatilor: Schimbul de migranti intre UE si Turcia a inceput

O prima nava avand la bord migranti trimisi din Grecia in Turcia, ca urmare a acordului semnat intre UE si Ankara, a ajuns luni dimineata in portul turcesc Dikili, transmite AFP, preluata de La Derniere Heure. continuă pe Adevărul

Criza refugiatilor: A inceput retrimiterea solicitantilor de azil din Grecia in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european.

Criza refugiatilor: Primii refugiati trimisi din Grecia, inapoi in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european. O prima nava cu imigranti a ajuns, luni dimineata, in portul Dikili.

Criza refugiatilor: Austria intentioneaza sa desfasoare militari la granita cu Italia

Austria intentioneaza sa desfasoare militari la frontiera cu Italia, in pasul Brenner, pentru a preveni un potential aflux de migranti spre nordul Europei. Declaratia a fost facuta de ministrul austriac al Apararii, Hans Peter Doskozil, pentru cotidianul german Die Welt.

Noi tensiuni intre Turcia si SUA

Presedintele SUA, Barack Obama, a criticat presupuse incalcari ale libertatii presei in Turcia, atragand reactia dura a omologului turc, Recep Tayyip Erdogan, care a denuntat declaratii facute prin spatele sau care s-ar inscrie in eforturi de divizare a Turciei, pe fondul unei crize bilaterale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )