Libnet.ro
UNICEF

14:00

Criza siriana: Serviciile americane de informatii au ascultat conversatii ale armatei siriene. Ce au aflat

Hotnews Hotnews,
 Criza siriana: Serviciile americane de informatii au ascultat conversatii ale armatei siriene. Ce au aflat

Serviciile americane de informatii au ascultat un oficial din cadrul ministerului sirian al Apararii care era in panica in timpul unor convorbiri telefonice cu seful unitatii de arme chimice, dupa atacul de saptamana trecuta, scrie revista Foreign Policy. continuă pe Hotnews

Serviciile SUA de informatii au ascultat conversatii ale armatei siriene despre atacul chimic

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma atacului de saptamana trecuta, scrie revista Foreign Policy in editia de marti, relateaza AFP.

CRIZA SIRIA. Spionii americani au ascultat discutii ale armatei despre ATACUL CHIMIC.

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma atacului de saptamana trecuta, scrie revista Foreign Policy in editia de marti, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Pe cine da vina Liga Araba pentru presupusul atac chimic din Siria Luni, in orele de dupa terifiantul atac chimic de la est de Damasc, un oficial din cadrul .

Serviciile de informatii ale SUA au ascultat conversatii ale armatei siriene despre atacul chimic

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma atacului de saptamana.

LIVE TEXT Criza siriana: Statele Unite si Marea Britanie s-ar pregati sa lanseze atacuri militare punitive limitate la sfarsitul saptamanii. / Decizia Consiliului de Securitate al ONU, amanata. / NATO: O interventie directa a Aliantei nu e pe ordinea de

Statele Unite si Marea Britanie isi pun la punct planurile si ar urma sa lanseze atacuri militare punitive limitate impotriva regimului Bashar al-Assad la sfarsitul acestei saptamani, dupa utilizarea odioasa de arme chimice in apropierea Damascului, scrie miercuri The Guardian. Miercuri era asteptata si o decizie a Consiliului de Securitate al ONU pe aceasta tema, insa Organizatia asteapta concluzia inspectorilor trimisi in Siria, iar hotararea poate fi amanata inca 4 zile. Ora 17:32: Surse diplomatice: NATO a condamnat miercuri utilizarea armelor chimice de catre regimul Bashar al-Assad, lucru pe care il considera inacceptabil, insa o interventie directa a Aliantei in Siria nu este pe ordinea de zi. Ora 16:35: Statele Unite, Marea Britanie si Franta au ajutat teroristii sa utilizeze arme chimice, iar aceleasi grupari ar putea folosi in curand aceste arme si impotriva Europei, sustine vice-ministrul sirian de Externe. Ora 15:53: Inspectorii ONU trimisi in Siria au nevoie de 4 zile pentru o concluzie in investigatia lor privind utilizarea armelor chimice. Lasati-i sa isi termine munca in 4 zile, a declarat Ban Ki-Moon in cadrul unei conferinte de presa la Haga. Apoi expertii vor trebui sa efectueze analize stiintifice, apoi va trebui sa facem un raport pentru Consiliul de Securitate pentru ca acesta sa ia actiunile pe care le considera necesare, spune secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite. Ora 15:03: Statele Unite pregatesc o actiune militara unilaterala impotriva Siriei si au discutat cu aliatii lor despre un atac care ar putea dura mai mult de o zi, a declarat miercuri un inalt oficial american care a dorit sa isi pastreze anonimatul. Ora 14:58: Lakhdar Brahimi, emisarul special al ONU si al Ligii Arabe in Siria: Unda verde a Consiliului de Securitate al ONU, necesara pentru o interventie in Siria. Ora 14:33: Rusia: ONU trebuie sa astepte raportul inspectorilor trimisi in Siria inainte de a adopta o rezolutie. Ora 13:27: Parlamentul francez se reuneste pe 4 septembrie intr-o sesiune extraordinara ce are ca tema criza siriana. Ora 13:01: Polonia exclude o participare la o eventuala interventie militara in Siria - premierul Donald Tusk.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )