Libnet.ro
UNICEF

01:06

Criza . Strategia energetica se amana din lipsa de fonduri.

România Liberă România Liberă,
Criza . Strategia energetica se amana din lipsa de fonduri.

Licitatia pentru realizarea proiectului de strategie energetica nationala, programata initial pentru aceasta toamna, nu va mai fi organizata in acest an, deoarece Departamentul pentru Energie nu are banii necesari. Dupa ce a invocat lipsa de fonduri, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a afirmat ca a ajuns la o viziune asupra reorganizarii sistemului energetic, insa este nevoie de modificarea unor legi pentru a putea fi aplicata. De viziuni pomenea saptamana trecuta si . continuă pe România Liberă

Nita: Licitatia pentru strategia energetica se amana pentru 2014 pentru ca nu sunt fonduri

Licitatia pentru realizarea proiectului de strategie energetica nationala, programata initial pentru aceasta toamna, nu va mai fi organizata in 2013, din lipsa de fonduri, a declarat luni ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita.

Constantin Nita recunoaste ca strategia energetica nu va mai fi realizata in acest an

Ministrul delagat pentru Energie, Constantin Nita, a admis in urma unor intrebari din partea jurnalistilor, ca strategia energetica nu se va mai realiza in acest an, din cauza resurselor financiare limitate. HotNews. ro a informat saptamana trecuta ca procedurile pentru realizarea unei noi strategii energetice au fost supendate din lipsa de bani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )