Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crucea Rosie nu poate livra ajutoare medicale, din cauza unor probleme de logistica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crucea Rosie nu poate livra ajutoare medicale, din cauza unor probleme de logistica

ACTUALIZARE 11:44 Comitetul International al Crucii Rosii CICR) nu poate livra ajutoare medicale in Yemen, deoarece se confrunta cu probleme de logistica, a declarat, pentru AFP, o purtatoare de cuvant a organizatiei umanitare cu sediul la Geneva. * MAE: Derulam proceduri avansate de evacuare a altor sase romani . continuă pe Ziarul Bursa

Crucea Rosie va livra ajutoare in Yemen

Comitetul International al Crucii Rosii a primit aprobarea din partea coalitiei militare din Arabia Saudita sa distribuie medicamente vitale si sa trimita lucratori umanitari in Yemen, a declarat, duminica, o purtatoare de cuvant a CICR,, informeaza Agerpres.

Crucea Rosie trimite ajutoare catre Yemen

Comitetul International al Crucii Rosii CICR) urmeaza sa trimita doua zboruri cu ajutoare de urgenta la Sanaa, dupa ce a primit permisiunea sa furnizeze personal si ajutoare medicale in Yemen, o tara care.

Fosta gimnasta Natalia Bobrova, medaliata mondiala cu bronz, a murit la varsta de 36 de ani, din cauza unui cancer la stomac

Fosta gimnasta Natalia Bobrova a incetat din viata la 36 de ani, intr-o clinica din Tel-Aviv, din cauza unui cancer la stomac, anunta agentia EFE, citata de Mediafax. in 1993, Natalia Bobrova a castigat.

Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente

In Elvetia, tara care de-a lungul anilor a devenit sinonima cu ceasurile de calitate, nu se va comercializa noul Apple Watch. Desi exista in continuare o dilema vizavi de adoptia globala smartwatch-urilor, mai multe firme elvetiene au promis deja ca lucreaza intens la ceasuri inteligente. Partea amuzanta este ca, cel putin in Elvetia, respectivele companii [] Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un oras turistic a ramas fara internet din cauza maimutelor

Un oras turistic din India are probleme cu internetul din cauza maimutelor. Miile de maimute care sunt lasate in libertate pe strazile orasului distrug cablurile retelei de internet, spre disperarea localnicilor,.

Un Airbus A319 al Germanwings a aterizat de urgenta la Stuttgart din cauza unei defectiuni tehnice

Un avion Airbus A319 al companiei germane low-cost Germanwings, ce zbura sambata pe ruta Koln-Venetia, a fost nevoit sa aterizeze la Stuttgart din cauza unei scurgeri de ulei la unul dintre motoare, transmit agentiile internationale de presa citand un anunt difuzat de compania aeriana.

Situatie fara precedent in Romania, din cauza arestarilor. DNA blocheaza activitatea Parlamentului, iar arestul Politiei e plin-ochi

Situatie fara precedent in Romania, din cauza arestarilor. DNA blocheaza activitatea Parlamentului, iar arestul central al Politiei este plin pana la refuz. Alesii nu mai au timp sa se ocupe de leg.

Val de incidente pentru Germanwings. Un avion al companiei a fost deviat spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata.

Seria incidentelor in care sunt implicate avioane ale Germanwings continua: O aeronava a companiei, deviata spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Nou incident in care ste implicat un avion al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa. O aeronava care efectua o cursa de la Koln catre Venetia a fost deviata spre Stuttgart, sambata, din cauza unei.

Un avion Germanwings, deviat spre Stuttgart din cauza unei posibile pierderi de ulei

Un zbor al companiei Germanwings catre Venetia a fost redirectionat spre Stuttgart, sambata, din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat operatorul aerian intr-un comunicat, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )