Libnet.ro
UNICEF

20:00

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor

B1 B1,
CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa, sambata, de echipa maghiara Gyor ETO cu scorul de 26-20 12-10 la pauza), in prima semifinala desfasurata la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa. continuă pe B1

infrangere umilitoare! CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, fiind invinsa clar de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa de Gyor, in prima semifinala din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal femini, care se desfasoara la Budapesta.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor. Cu cine se vor lupta handbalistele noastre in finala mica

UPDATE: CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor. in a doua semifinala, HC Vardar a invins-o pe Rostov-Don cu scorul de 25-19 10-7 la pauza). Astfel,.

CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa de echipa maghiara Gyori Audi ETO KC cu scorul de 26-20 12-10), sambata, in prima semifinala.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor (16:15)

Sambata de la 16:15 transmitem in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor

Sambata de la 16:15 transmitem in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Asa am trait CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor

Sambata de la 16:15 am transmis in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Mai vrem o hora a bucuriei! CSM Bucuresti joaca azi cu Gyor pentru un loc in finala Ligii Campionilor

CSM Bucuresti joaca azi in semifinala Ligii Campionilor cu formatia maghiara Gyor. Victoria le va duce pe tigroaice in postura de a juca duminica seara cu trofeul pe masa. Turneul Final Four are loc la Budapesta.

Final Four, handbal feminin: CSM Bucuresti va lupta cu Rostov Don pentru medaliile de bronz

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor, iar pentru trofeu vor lupta Gyor ETO si HC Vardar.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Gyor (de la 16:15)

Sezonul 2017/2018 al Ligii Campionilor la handbal feminin isi va alege in acest weekend noua regina. La Final Four-ul de la Budapesta, Gyor campioana en-titre) este mare favorita, insa in sport surprizele isi pot face loc oricand. Fetele de la CSM Bucuresti au promis ca vor da totul impotriva unguroaicelor, in semifinala competitiei. CSM Bucuresti vs Gyor va fi in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:15.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Gyor (de la ora 16:15)

Sezonul 2017/2018 al Ligii Campionilor la handbal feminin isi va alege in acest weekend noua regina. La Final Four-ul de la Budapesta, Gyor campioana en-titre) este mare favorita, insa in sport surprizele isi pot face loc oricand. Fetele de la CSM Bucuresti au promis ca vor da totul impotriva unguroaicelor, in semifinala competitiei. CSM Bucuresti vs Gyor va fi in direct sambata pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:15.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )