Libnet.ro
UNICEF

14:30

CSM s-a sesizat in cazul stenogramelor Blejnar

B1 B1,
CSM s-a sesizat in cazul stenogramelor Blejnar

Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat in cazul interceptarilor convorbirilor telefonice efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Blejnar. Ca urmare a. continuă pe B1

CSM s-a sesizat in cazul STENOGRAMELOR din dosarul BLEJNAR. ...

Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a demarat o ancheta pentru a vedea daca procurorul de caz DIICOT in dosarul Motorina a respectat procedura cand a introdus interceptarile cu presedintele Traian Basescu in dosar fara a le secretiza si pentru a investiga o posibila scurgere de informatii de la Tribunalul Brasov. Magistratul de la Tribunalul Brasov caruia i-a fost desemnata judecare cauzei ar fi avut posibilitatea, ca si procurorul de caz, de a secretiza dosarul sau .

CSM s-a sesizat in cazul interceptarii lui Traian Basescu. Procurorul de caz va fi verificat

Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat in cazul interceptarilor convorbirilor telefonice efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Blejnar. Ca urmare a.

UPDATE Inspectia Judiciara a CSM s-a sesizat din oficiu in cazul stenogramelor convorbirilor lui Blejnar/ Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea. Pot sesiza institutii internationale

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat din oficiu cu privire la aparitia in mass-media a stenogramelor efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a fostului sef ANAF Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, precizeaza CSM intr-un comunicat de presa. UPADTE Fostul sef al ANAF a declarat agentiei Mediafax. ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anuntand totodata ca ar putea sesiza institutii internationale.

CSM verifica respectarea procedurilor in cazul Sorin Blejnar

Inspectia Judiciara a CSM s-a sesizat din oficiu, astazi, in urma aparitiei in presa a unor interceptari privindu-l pe Sorin Blejnar, inspectorii verificand daca procurorul Marian Drilea a respectat procedurile in dosarul fostului sef al Fiscului, atasand convorbiri care nu au legatura cu cauza.

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )