Libnet.ro
UNICEF

14:30

CSM s-a sesizat in cazul interceptarii lui Traian Basescu. Procurorul de caz va fi verificat

B1 B1,
CSM s-a sesizat in cazul interceptarii lui Traian Basescu. Procurorul de caz va fi verificat

Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat in cazul interceptarilor convorbirilor telefonice efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Blejnar. Ca urmare a. continuă pe B1

CSM s-a sesizat in cazul interceptarii lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii va verifica daca procurorul care l-a interceptat pe Traian Basescu in Dosarul in care sunt inculpati fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar si consilierul acestuia, Codrut Marta, a respectat procedura.

CSM s-a sesizat in cazul STENOGRAMELOR din dosarul BLEJNAR. ...

Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a demarat o ancheta pentru a vedea daca procurorul de caz DIICOT in dosarul Motorina a respectat procedura cand a introdus interceptarile cu presedintele Traian Basescu in dosar fara a le secretiza si pentru a investiga o posibila scurgere de informatii de la Tribunalul Brasov. Magistratul de la Tribunalul Brasov caruia i-a fost desemnata judecare cauzei ar fi avut posibilitatea, ca si procurorul de caz, de a secretiza dosarul sau .

CSM s-a sesizat in cazul stenogramelor Blejnar

Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat in cazul interceptarilor convorbirilor telefonice efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Blejnar. Ca urmare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )