Libnet.ro
UNICEF

23:00

CSM vrea sa ii faca pe judecatori sefi in partide, ca in Norvegia?

România Liberă România Liberă,
CSM vrea sa ii faca pe judecatori sefi in partide, ca in Norvegia?

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, marti, modificarea mai multor articole de lege care pot genera abuzuri si coruptie, odata schimbate. Astfel, CSM dezbate daca magistratii pot desfasura activitati comerciale pentru a permite presedintelui instantei sa numeasca completele de judecata . in prezent, acestea sunt numite de comitetul de conducere al instantei. CSM dezbate si subordonarea Inspectiei Judiciare, acum independendenta. continuă pe România Liberă

Magistratii se revolta fata de modificarile pe care CSM vrea sa le aduca Legii Justitiei

Magistratii din toata tara se revolta fata de modificarile pe furis pe care CSM vrea sa le faca la legile justitiei, informeaza B1 TV. Peste 140 de persoane au semnat un memoriu de protest fata de aceste m.

CSM vrea sa isi cumpere masini prin programul Rabla

Consiliul Superior al Magistraturii isi reinoieste parcul auto prin programul Rabla. Reprezentantii CSM sustin ca institutia vrea sa cumpere opt autoturisme cu o valoare de pana in 486. 000 de lei, deoarece.

Peste 400 de magistrati au semnat memoriul prin care protesteaza fata de modificarile pe care CSM vrea sa le aduca legilor justitiei

Peste 400 de magistrati au semnat memoriul prin care protesteaza fata de modificarile pe care Consiliul Superior al Magistraturii vrea sa le aduca legilor justitiei. Memoriul, semnat pana acum de 405.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )