Libnet.ro
UNICEF

09:00

CSU Craiova face spectacol in primul meci din playoff

Online Sport Online Sport,
CSU Craiova face spectacol in primul meci din playoff

Echipa condusa de Gabi Balint a debutat cu o victorie categorica, vineri dupa-amiaza, in prima etapa a playoff-ului din Liga 2. continuă pe Online Sport

Sorana Carstea joaca maine primul meci din Fed Cup

Sorana Carstea intra prima in focurile meciurilor de play-off din grupa a doua Mondiala a Fed Cup. Jucatoarea de tenis o va intalni pe Ana Ivanovici, numarul 12 mondial.

Au inceput meciurile decisive pentru promovare: CSU Craiova a castigat cu 4-1

CSU Craiova nu stie inca daca are dreptul de a promova in prima divizie, dar isi face treaba pe teren. Jucatorii antrenati de Gabi Balint au castigat cu 4-1 jocul cu Olt Slatina.

Fed Cup: Romania - Serbia: Sorana Carstea vs Ana Ivanovic, primul meci

Sorana Carstea, numarul 27 WTA, va juca impotriva Anei Ivanovica, locul 12 mondial, sambata, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, programata in acest week-end, la Arenele BNR din Bucuresti.

Billa Romania deschide primul magazin din Vrancea

Billa Romania inaugureaza, maine, primul magazin din Foc and sani jude and tul Vrancea), cu un spatiu de vanzare de peste 500 metri patrati, ridicand numarul re and telei na and tionale la 81 de unitati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )