Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sorana Carstea joaca maine primul meci din Fed Cup

România Liberă România Liberă,
Sorana Carstea joaca maine primul meci din Fed Cup

Sorana Carstea intra prima in focurile meciurilor de play-off din grupa a doua Mondiala a Fed Cup. Jucatoarea de tenis o va intalni pe Ana Ivanovici, numarul 12 mondial. continuă pe România Liberă

Fed Cup: Romania - Serbia: Sorana Carstea vs Ana Ivanovic, primul meci

Sorana Carstea, numarul 27 WTA, va juca impotriva Anei Ivanovica, locul 12 mondial, sambata, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, programata in acest week-end, la Arenele BNR din Bucuresti.

CSU Craiova face spectacol in primul meci din playoff

Echipa condusa de Gabi Balint a debutat cu o victorie categorica, vineri dupa-amiaza, in prima etapa a playoff-ului din Liga 2.

Billa Romania deschide primul magazin din Vrancea

Billa Romania inaugureaza, maine, primul magazin din Foc and sani jude and tul Vrancea), cu un spatiu de vanzare de peste 500 metri patrati, ridicand numarul re and telei na and tionale la 81 de unitati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti joaca un nou meci tactic pentru un loc in finala Cupei Romaniei (LIVE 20:30)

Cupa Romaniei Timisoareana programeaza miercuri seara, de la ora 20:30, primul retur din semifinale, meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. In tur, la Ploiesti, a fost egal, 0-0.

Sorana Cirstea si Ana Ivanovic vor deschide meciul dintre Romania si Serbia din Fed Cup

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, din playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va fi deschis de duelul dintre Sorana Cirstea si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Tot.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )