Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, despre abuzul lui Gheorghe Nichita: in cazul edilului de Iasi amuzamentul e chiar periculos

B1 B1,
CTP, despre abuzul lui Gheorghe Nichita: in cazul edilului de Iasi amuzamentul e chiar periculos

Cazul primarului de la Iasi, Gheorghe Nichita, e unul de ras, cel putin pentru membrii PSD-ului care vor, cu Ponta in frunte, sa ne hlizim, sa chicotim, sa ne dam coate: primarele la andropauza face urat,. continuă pe B1

Numarul 2 in BOR, reactie la cazul prietenului sau, Gheorghe Nichita: il stiu ca fiind un om bun

Despre primarul PSD Gheorghe Nichita si inalpreasfintitul Teofan, Arhiepiscop al Iasilor si Mitropolit al Moldovei si Bucovinei se spune ca ar fi buni prieteni. Nume important in Biserica Ortodoxa.

Cristian Sima, despre cazul edilului de la Iasi: Nichita e mai periculos in libertate decat Elena Udrea. Voia sa-i cumpere amantei apartament si verigheta din banii bugetului local

Cristian Sima face o comparatie intre cazul elenei Udrea si cel al lui Gheorghe Nichita. Borkerul este de parere ca edilul amorezat este cu mult mai perciculos decat fostul ministru al Turismului. Nichita e.

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita, dezvaluiri socante: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge (VIDEO)

Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, a facut dezvaluiri socante impotriva edilului, pe care il acuza ca a lovit-o, ca a hartuit-o si a amenintat-o ca o va distruge. De ziua.

Ion Cristoiu: Cazul Gheorghe Nichita, dovada ca Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016

Despre cazul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, vorbeste jurnalistul Ion Cristoiu intr-un articol pe blogul personal. Jurnalistul sustine ca prin aceasta actiune, Binomul.

Ion Cristoiu: Umbland cu limba scoasa dupa o muiere care i-a dat cu flit, Gheorghe Nichita a facut din PSD un partid nataflet

Cazul primarului Gheorghe Nichita implica anumite aspecte psihologice si sociologice relevante pentru Romania, considera Ion Cristoiu pe blogul personal. Discutand despre acest caz, mai ales despre situatia.

Simona Ionescu: Parca nimic in Romania nu seamana cu amorezarea lui Gheorghe Nichita - marea iubire pe bani publici, cu indicatie de control psihologic, daca nu chiar psihiatric

Despre cazul primarului din Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, jurnalista Simona Ionescu sustine ca aici e vorba de marea iubire pe bani publici, cu indicatie de control psihologic,.

Madalin Voicu: Mi-e rusine ca sunt coleg de partid cu Gheorghe Nichita. Un fraier

Deputatul Madalin Voicu este primul lider al PSD cu notorietate care ia o atitudine transanta fata de cazul grav de abuz in serviciu in care este cercetat Gheorghe Nichita, primarul de Iasi.

Trebuia arestat Gheorghe Nichita?

Poate cazul Elena Udrea sa fi starnit atatea discutii si valuri de cereneala, precum cele provocate de Gheorghe Nichita. Internetul a luat pur si simplu foc, invadat de comentarii, opinii, pareri, care de care mai argumentate, mai la obiect sau pe langa. Si e bine ca este asa. Este bine ca pentru opinia publica, fie si doar virtuala, nu exista subiecte tabu. Comenteaza orice eveniment.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

Gheorghe Nichita, despre fosta iubita: Sufera de o boala autoimuna, a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a dezvaluit motivele pentru care fosta sa iubita, Adina Samson, a fost supravegheata de doi sefi ai Politiei Locale Iasi. in fata judecatorilor de la Tribunalul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )