Libnet.ro
UNICEF

18:00

Culisele luptei pentru putere din PSD: Ciolacu si Grindeanu vor sefia partidului. Paul Stanescu, prins la mijloc

Adevărul Adevărul,
Culisele luptei pentru putere din PSD: Ciolacu si Grindeanu vor sefia partidului. Paul Stanescu, prins la mijloc

Desi pozeaza in tovarasi la catarama, Marel Ciolacu si Sorin Grindeanu se lupta intens in culise pentru presedintia PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. La mijloc a cazut Paul Stanescu: oficial, e in tabara lui Ciolacu, dar fiica sa e angajata la ANCOM, institutie condusa de Grindeanu. Ambele tabere se acuza de colaborationism cu Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24.

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

Pilele din PSD, inlocuite cu cele din PNL

Inainte de investirea Guvernului, premierul Ludovic Orban anunta ca va reduce drastic numarul secretarilor de stat si al sefilor de departamente din ministere, insa lucrul acesta nu s-a intamplat nici pana in prezent.

VIDEO Torino vs Atalanta 0-7 Josip Ilicic, hat-trick pentru echipa din Bergamo

Formatia Atalanta Bergamo a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 7-0, echipa Torino, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )