Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culisele unei intelegeri subterane. Liderul PSD Liviu Dragnea l-a mazilit pe Grindeanu cu acceptul lui Iohannis

România Liberă România Liberă,
Culisele unei intelegeri subterane. Liderul PSD Liviu Dragnea l-a mazilit pe Grindeanu cu acceptul lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu schimbarea fostului premier Sorin Grindeanu. in acest sens a existat o intelegere cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care seful statului a acceptat sa nu puna bete-n roate acestui proces, au declarat Romaniei libere surse din mediul politic. continuă pe România Liberă

Culisele unei intelegeri subterane: Liderul PSD l-a mazilit pe Grindeanu cu acceptul lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu schimbarea fostului premier Sorin Grindeanu. in acest sens a existat o intelegere cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care seful statului a acceptat sa nu puna bete-n roate acestui proces, au declarat Romaniei libere surse din mediul politic.

Subiectele zilei:Blocarea posturilor de bugetari: lenesii se eternizeaza, tinerii sunt exclusi; Culisele unei intelegeri subterane: Liderul PSD l-a mazilit pe Grindeanu cu acceptul lui Iohannis;Vedetele Antena 3 au intors armele impotriva lui Dragnea;

Am vorbit cu omul din spatele campaniei publicitare care ironizeaza Coalitia pentru Familie. In publicitatea din Romania, sunt prea putine branduri care au curaj sa faca si ceva util pentru omenire. Reteaua falsilor taximetristi romani din Ibiza. Decorul cu taximetristi-pirati din fata Garii Bucuresi Nord sau a Aeroportului Otopeni s-a mutat in Ibiza. In rolurile principale sunt tot niste romani.

DNA extinde ancheta, ca urmare a investigatiior publicate de Rise Project privind presupusele afaceri ale sefului PSD Liviu Dragnea in Brazilia

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre conflictul cu premierul Tudose: Nu este niciun fel de adevar aici. Seful Executivului este un om foarte serios

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, existenta unor neintelegeri intre el si noul premier Mihai Tudose.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Saptamana viitoare va avea loc o analiza a activitatii Guvernului Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, ca saptamana viitoare va avea loc o analiza a activitatii guvernului, aceasta urmand sa se desfasoare intre colegi, nu in sistem de inchizitie, cu testul grila in mana.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Nu am afaceri in Brazilia, nici in alta tara. Nu am actiuni la TelDrum. Nu sunt nici in fata, nici in spatele, nici in stanga, nici in dreapta acestei societati

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la Parlament, ca nu are afaceri in Brazilia si nici nu a transferat bani in aceasta tara.

Ce au in comun Liviu Dragnea si Roger Stone, fostul consilier al lui Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput din nou razboiul cu George Soros la cateva zile dupa ce Roger Stone, fostul consilier al presedintelui Donald a venit in Romania si a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, coincidenta sau nu, despre faptul ca miliardarul american ar intentiona sa va rastoarne guvernul, pentru a-l inlocui cu unul pe care sa-l poata controla. HotNews. ro a scris pe data de 28 iunie ca Stone a venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea.

USR, despre modificarile din Codul Administrativ: O schema institutionala de amploare pusa in miscare pentru ca Liviu Dragnea sa fie prim-ministru

USR sustine, intr-un comunicat de presa, ca a fost pusa in miscare o schema institutionala de amploare pentru ca liderul PSD Liviu Dragnea sa ajunga prim-ministru, comentand astfel pe marginea modificarilor prevazute in proiectul de Cod Administrativ al Guvernului care prevad ca persoanele cu condamnari penale care au fost reabilitate pot fi membri ai Guvernului.

Liviu Dragnea: ii sugerez lui Toader sa lucreze vara asta la legile justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea i-a sugerat duminica seara Ministrului Jusititiei Tudorel Toader intr-o emisiune la care a participat, sa propuna un nou pachet de legi pe care sa le prezinte in aceasta.

Liviu Dragnea: Nu am actiuni la purtator, nu am afaceri in Brazilia sau alta tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA. Liderul PSD a negat si ca ar avea actiuni la purta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )