Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a ajuns ziarul Adevarul o minciuna pentru premierul Victor Ponta. Povestea completa a unei stiri pe surse

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns ziarul Adevarul o minciuna pentru premierul Victor Ponta. Povestea completa a unei stiri pe surse

Jurnalistii adevarul. ro au publicat astazi, citand surse oficiale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Dolj, o stire conform careia premierul Victor Ponta ar fi plecat, duminica dimineata, de la Craiova la Satu Mare cu o aeronava militara. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD.

Duelul Basescu-Ponta continua in aceasta seara la TV. Seful statului este invitat la B1 Tv, iar premierul la RTV

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD. Traian Basescu este invitatul Sorinei Matei la B1Tv, iar unul dintre subiecte sunt violentele din Ucraina.

Basescu si Ponta continua duelul la TV. De la 21.00, presedintele merge la B1 Tv, iar premierul la RTV

Duelul la distanta dintre presedintele Traian Basescu si Premierul Victor ponta continua, in aceasta seara, la tv. Presedintele merge la un interviu televizat, la B1 Tv iar premierul ii da replica la RTV.

Victor Ponta: Ne paste un razboi

Aflat in vizita la Fabrica de Avioane din Craiova in aceasta dupa-amiaza, premierul Victor Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, la Constanta si in Delta Dunarii, de 1 Mai

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii Liviu Dragnea si Dan Sova, se afla joi, de 1 Mai, la invitatia primarului Radu Mazare, la Constanta, pentru deschiderea sezonului estival.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )