Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum alegem cea mai buna bere

Adevărul Adevărul,
Cum alegem cea mai buna bere

Cel mai important in alegerea berii este, evident, sa ne placa. Dar sunt cateva criterii care ne pot ajuta sa facem selectia din varietatea de tipuri de bere de pe piata, astfel incat beneficiile sa depaseasca riscurile. continuă pe Adevărul

ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi

ASUS Romania porneste campania Fiabilitate garantata sau primesti banii inapoi in perioada 1 august 31 decembrie 2015, iar asta aduce beneficii mari pentru tine ca utilizator. Programul anuntat de ASUS asigura orice cumparator ca isi va primi banii inapoi in cazul intampinarii vreunui defect hardware, iar in acelasi timp produsul ii va fi reparat. Compania [] ASUS promite cea mai buna garantie: dispozitivul reparat si banii inapoi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone

In mai putin de 24 de ore de lansarea Moto X Style, cei de la DxOMark au confirmat ca depaseste greii din industrie la abilitati foto. Desi abia a fost lansat, noul Moto X Style se pare ca a avut deja timp sa treaca prin laboratoarele de testare aleDxOMark pentru un test elaborat obiectiv al [] Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Ti-e pofta de ceva dulce? Iata reteta pentru cea mai simpla prajitura:NGREDIENTE 30 de grame de tarate de ovaz 260 grame de curmale o lingura de apa doi morcovi 60 de grame de migdale macinate cateva.

Drama in lumea sportului: la 21 de ani, cea mai buna saritoare cu prajina din Austria a ramas paralizata

In 2012, Kira Grunberg s-a clasat pe locul 4 la Campionatele Mondiale pentru juniori, iar in 2014 a stabilit un record al Austriei la saritura cu prajina 4,45 metri). Joi insa, cariera ei s-a incheiat intr-o fractiune de secunda.

Nunta spectaculoasa in cea mai bogata familie de romi. Liderul romilor: Darul, mai mare ca la nunta lui EBa

Cea mai renumita familie de romi se pregateste de nunta. Va fi evenimentul secolului, promit acestia, uar darul va fi mai mare ca la nunta lui EBa, a spus liderul romilor din Banat. E sezon de nunti la romi,.

Cea mai secetoasa luna iulie din ultimii 25 de ani

A fost cea mai secetoasa luna iulie din ultimii 25 de ani. A plouat noaptea trecuta, dar rezervele de apa din sol sunt foarte miciDenisa Ticu explica si ce urmeaza in luna august:.

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru ca este mult mai usor sa vinzi un telefon cu superlative absolute,Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie. intr-o perioada in care marii producatori de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce in ce mai subtiri, este imbucurator momentul in care o companie mai putin cunoscuta lupta impotriva curentului. [] Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Cea mai atragatoare editie speciala de PlayStation 4

Daca aveti o fascinatie pentru Destiny si nu ati pus inca mana pe un PlayStation 4, aceasta editie speciala s-ar putea sa va convinga. La doar cateva luni dupa lansarea oficiala a PlayStation 4, cei de la Sony a lansat prima editie speciala a consolei, cu o carcasa personalizata menita sa fie o referinta catre [] Cea mai atragatoare editie speciala de PlayStation 4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )