Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum arata actorii din Harry Potter 15 ani mai tarziu si ce s-a mai intamplat cu ei FOTO

Adevărul Adevărul,
Cum arata actorii din Harry Potter 15 ani mai tarziu si ce s-a mai intamplat cu ei FOTO

Au trecut 15 ani de cand micul Harry Potter a aparut pe marile ecrane si, alaturi de colegii si profesorii de la Hogwarts, a reusit sa vrajeasca oameni din intreaga lume. Adevarul va prezinta cum a evoluat cariera protagonistilor uneia dintre cele mai de succes francize ale tuturor timpurilor, dar si cum i-a schimbat pe acestia trecerea anilor. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, vineri, pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu la 15 ani de inchisoare, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi facut plati nelegale, prin care a prejudiciat judetul cu peste 30 milioane de lei si statul cu peste un milion de lei. Sentinta nu este definitiva, iar Constantinescu o poate contesta.

Cine nu vrea sa fie antrenor se poate face vrajitor: Harry Potter Go va deveni realitate

Valul de popularitate pentru Pokemon Go pare sa se fi domolit in ultima perioada, asa ca cei de la Niantic lucreaza la un joc similar, garantat sa surescite interesul fanilor Harry Potter. Romanul Harry Potter and the Cursed Child, al optulea volum scris de romanciera britanica J. Rowling in franciza literara Harry Potter, a doborat [].

Fani din intreaga lume au stat la coada, pentru a cumpara ultimul Harry Potter, dupa scenariu piesei de teatru jucate la Londra

Din New York la Singapore, sute de fani s-au grabit, duminica, sa isi cumpere primele exemplare ale volumului Harry Potter si copilul blestemat, versiune adaptata a piesei de teatru jucata in premiera mondiala la Londra, sambata seara.

Isteria Harry Potter se repeta. Sute de persoane din toata lumea au stat la coada pentru noua carte

Isteria Harry Potter se repeta. Sute de persoane din toata lumea au stat la coada pentru noua carte .

Nicusor Constantinescu, fost sef al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere: Decizia nu este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Costantinescu a fost condamnat vineri la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Nicusor Constantinescu, condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la 15 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie. Decizia nu este definitiva.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare cu executare

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat pe Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta,la 15 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este.

Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare

Nicusor Constantinescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare, anunta Digi 24. Sentinta nu este definitiva. Dosarul in care a fost condamnat Nicusor Constantinescu, cunoscut ca dosarul perdelelor forestiere de protectie, este al treilea in care fostul sef al CJ Constanta a fost trimis in judecata, alaturi de alte 18 persoane. In acest dosar, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de 6 infractiuni de abuz in serviciu, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. Concret, Nicusor Constantinescu este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare de peste 5 milioane de euro catre mai multe institutii aflate in subordinea CJ Constanta.

Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere. Decizia nu este definitiva

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat de de Curtea de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din bugetul.

Ti-o amintesti pe Jade din Clona? Iata cum arata acum, dupa 15 ani

In 2001 cunostea succesul international, desi primul rol l-a jucat cu multi ani in urma, pe cand avea doar 14 ani. Vorbim despre Giovanna Antonelli, actrita care i-a dat viata personajului Jade in telenovela Clona.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )