Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum arata cartierul de locuinte pentru care Mazare ar fi luat mita [FOTO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata cartierul de locuinte pentru care Mazare ar fi luat mita [FOTO]

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut in seara de marti de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA. Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175. 000 de euro de la un reprezentant al. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Stroe: Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%

Nu exista un om sau o functie guvernamentala pentru care sa rupi un vechicul de 70%, a declarat fostul ministru de Interne Radu Stroe, dupa ce conducerea PNL a votat excluderea sa din partid. Am inteles de la.

Revolta in cartierul Henri Coanda. Nevoiasii lui Mazare protesteaza

Locuitorii cartierului social Henri Coanda din Constanta, pentru care Radu Mazare este anchetat la DNA, au iesit in strada sa protesteze la adresa procurorilor care le-au saltat binefacatorul.

Constanta: Cinci barbati care au luat cu forta o tanara de pe strada au fost arestati preventiv

Cinci barbati care au luat cu forta o tanara de pe o strada din Constanta, pentru ca unul dintre ei voia sa o ia de sotie au fost arestati preventiv, pentru lipsire de libertate, informeaza Mediafax. Decizia.

Rusia va trimite Ucrainei doar gazele pentru care a platit

Presedintele Vladimir Putin a atentionat asupra faptului ca Rusia poate incepe solicitarea platii in avans pentru rezervele de gaze, daca nu se va prezenta Administratia de la Kiev la masa negocierilor pentru facturile de energie neplatite, potrivit agentiei de presa australiene AAP.

7 motive pentru care ar trebui sa va imbratisati mai des

Imbratisarea este unul dintre cele mai simple si frumoase lucruri pe care le puteti face ca sa fiti sanatosi. Recunoatesteti: nimic nu va face sa va simtiti mai bine decat o imbratisare calduroasa. Fie ca va lua.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )