Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata yachtul-hotel de 150 milioane de euro care va fi deschis in acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata yachtul-hotel de 150 milioane de euro care va fi deschis in acest an

Un yacht-hotel de peste 150 milioane de euro urmeaza sa fie deschis publicului in acest an in sudul Spaniei, in portul Gibraltar Ocean Villag. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzarile Egis au crescut cu 9%, la 13,9 milioane euro, in tara noastra

Vanzarile grupului farmaceutic ungar Egis in tara noastra s-au apreciat cu 9% in primele lui noua luni ale anului fiscal 2012-2013, fata de perioada similara din anul anterior, la 13,9 milioane euro, ca urmare a lansarii de noi produse.

Loteria Romana: Marele premiu la Loto 6/49 a ajuns la 1,1 milioane euro

Marele premiu la jocul Loto 6/49 a ajuns la 1,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Loteriei Romane. in timp ce la Loto 6/49 se inregistreaza un report de peste 4,7 miliaone lei, la jocul Joker, categoria I, re.

O asociere de firme din care face parte si Condmag a incheiat un contract de 5 milioane euro cu Transgaz

Asocierea firmelor Condmag Brasov COMI), Trustul de Instalatii si Constructii si Gazproiect a semnat cu compania de stat Transgaz Medias TGN) un contract de 21,8 milioane de lei aproximativ 5 milioane de euro) pentru lucrari de reparatii la o conducta de gaze.

AdePlast a investit 3,2 milioane euro in fabrica de vopsele de la Ploiesti

Producatorul de materiale de constructii AdePlast a deschis fabrica de vopsele si tencuieli decorative de pe platforma industriala Ploiesti, in urma unei investitii de 3,2 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa.

O parte din autostrada Lugoj-Deva, construita pentru 95 de milioane de euro. CNADNR a semnat cu asocierea Tehnostrade - Spedition UMB

CNADNR a semnat cu asocierea Tehnostrade - Spedition UMB, companii controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, un contract de 419,4 milioane lei 95,3 milioane euro), fara TVA, pentru proiectarea si constructia lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, anunta Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )