Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum au ascuns parlamentarii Rosia Montana in legea exploatarilor miniere.

România Liberă România Liberă,
Cum au ascuns parlamentarii Rosia Montana in legea exploatarilor miniere.

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana a operat o serie de modificari in proiectul elaborat de guvernul Ponta. Modificarile au fost votate de PSD, PPDD si PC, in timp ce PNL si UDMR au cerut respingerea proiectului. In varianta discutata in comisie, nu mai exista nicio referire la exploatarea de la Rosia Montana, nici macar in titlu. Insa, legea reglementeaza exploatarea minereurilor auro-argentifere de interes public deosebit, definite drept proiectele prin care se extrag anual cel . continuă pe România Liberă

Valcov: Comisia pentru Rosia Montana isi finalizeaza raportul saptamana viitoare

Darius Valcov, presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, a anuntat ca raportul la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, transmis de Guvern, va fi finalizat cel mai probabil saptamana viitoare.

Valcov: Comisia pentru Rosia Montana isi finalizeaza raportul saptamana viitoare

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, senatorul Darius Valcov, a declarat, luni, ca raportul la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, transmis de Guvern, va fi finalizat cel mai probabil saptamana viitoare, scrie Mediafax .

Raportul Rosia Montana va fi finalizat saptamana viitoare.

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, a anuntat, luni, ca raportul privind proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, va fi finalizat cel mai probabil saptamana viitoare, informeaza Mediafax. Am discutat pe sinteze din cadrul audierilor, s-au facut unele modificari, s-a cerut reformularea corpului raportului, modificari de forma, de exprimare, s-au adaugat unele elemente din audieri. A ramas stabilit ca miercuri dimineata, incepand cu ora 9. 00, sa se discute pe proiectul .

Ilie Sarbu, despre Rosia Montana: Nu pot accepta sa stam pe un munte de resurse si sa fim saracii Europei. Am ajuns cersetorii Europei

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, joi, la Medias, referitor la proiectul Rosia Montana, ca nu poate accepta ca Romania sa stea pe un munte de resurse si, totusi, romanii sa fie saracii Europei, chiar daca poate accepta ca s-a gresit in lege, fiind necesara modificarea acesteia.

Ilie Sarbu, despre Rosia Montana: Nu pot accepta sa fim saracii Europei si sa stam pe ...

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, joi, la Medias, ca nu poate accepta ca romanii sa fie saracii Europei in timp ce stau pe un munte de resurse, relateaza Mediafax. Ilie Sarbu a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Medias, daca este de parere ca protestele fata de proiectul Rosia Montana sunt justificate, el raspunzand negativ. Au aceasta lacuna a informarii. De-aia nu sunt justificate. Ca sunt greseli, ca s-a gresit in lege, acum de-aia se lucreaza la un alt .

Asociatia viitorilor detinuti politici. Bucurestenii care se opun proiectului Rosia Montana s-au solidarizat cu protestatarii pusi sub invinuire

Cateva zeci de protestatari care se opun proiectului de exploatare miniera de aur si argint de la Rosia Montana s-au solidarizat, joi dimineata, cu cei care au fost pusi sub invinuire si sunt audiatia la Sectia 10 de Politie din Bucuresti. Oamenii au tinut o pancarta pe care scrie ironic Asociatia viitorilor detinuti politici, ei acuzand dosarul ca fiind unul prefabricat politic.

Claudiu Craciun, unul dintre liderii miscarii de contestare a proiectului Rosia Montana, a fost pus sub acuzare in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii

Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a fost pus sub acuzare, alaturi de Alexandru Alexe, pentru distrugere si ultraj in dosarul distrugerii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, anunta B1 Tv. Claudiu Craciun si Alexandru Alexe fusesera citati vinerea trecuta sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala in calitate de faptuitori in acest dosar. Domnul Barbu m-a declarat deja vinovat la ora de maxima audienta. Integritatea fizica a domnului Barbu nu a fost niciodata pusa in pericol, a fost chestionata demnitatea dansului, sau ce a mai ramas din ea, a afirmat Claudiu Craciun, care si-a exprimat atunci speranta ca oamenii legii sa nu cedeze la presiunile guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )