Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum a colaborat Google cu Agentia Nationala de Securitate din SUA

Antena3 Antena3,
Cum a colaborat Google cu Agentia Nationala de Securitate din SUA

Compania Google a colaborat voluntar cu Agentia Nationala de Securitate din Statele Unite, in cadrul unui sistem de cooperare la care participau principalii factori de decizie ai firmelor din domeniul tehnologiei. continuă pe Antena3

Agentia Nationala de Securitate a SUA, luata in ras dupa ce a inceput sa posteze mesaje cifrate pe Twitter, ca parte a unei campanii de recrutare

NSA, agentia americana atat de criticata dupa dezvaluirile lui Edward Snowden, a starnit valva, dar a fost si luata in ras dupa ce a inceput sa posteze mesaje cifrate pe Twitter. Primul mesaj contine cateva zeci de litere ce par aproape) imposibil de descifrat, insa codul utilizat pentru criptare a fost unul banal, iar mesajul decriptat este sec, noteaza The Register.

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Indicii bursieri din SUA si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Director banca: Intrarea Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru cea mai mare banca din SUA

Intrarea unor companii precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de.

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii Google Play Store direct din Romania

Dezvoltatorii romani pot vinde acum aplicatii pentru Android prin magazinul online Google Play direct din Romania si vor putea incasa veniturile in lei, dupa ce Google a adaugat Romania, alaturi de alte sapte state, pe lista tarilor din care pot fi.

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Presa din SUA: Un judecator a decis extradarea Dianei Nemes in Romania pentru evaziune fiscala

Un judecator de la un tribunal federal din Seattle a semnat luni ordinul de extradare a Dianei Nemes in Romania, unde impreuna cu Radu Nemes, sotul ei, sunt acuzati de evaziune fiscala in valoare de 68 de milioane de dolari, relateaza site-ul Seattleepi. com, conform Mediafax.

Ancheta la 55 de universitati de top din SUA, dupa atacuri sexuale din campusuri

Ancheta la 55 de Universati de top din Statele Unite ale Americii, dupa atacurile sexuale din campusuri. Printre universitatile anchetate de Departamentul Educatiei se afla celebrele Harvard si Princeton.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )