Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a comentat Ponta stenogramele PNL

România Liberă România Liberă,
Cum a comentat Ponta stenogramele PNL

Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, a comentat liderul PSD, premierul Victor Ponta, stenogramele care prezinta continutul unor discutii intre lideri ai vechiului PNL legate de partenerii de opozitie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Stenogramele PNL. Cum se apara Teodor Atanasiu, dupa uneltirile pentru inlaturarea membrilor PDL

Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, luni, referitor la stenogramele in care acesta a fost surprins vorbind despre inlaturarea democrat-liberalilor, ca discutiile din spatiul privat trebuie sa ramana in spatiul privat si discutiile publice sa ramana publice.

Sulfina Barbu: Teodor Atanasiu ii face jocul lui Victor Ponta; Statutul PNL prevede sanctiuni

Teodor Atanasiu ar trebui sa raspunda in fata partidului pentru afirmatiile sale de la Bistrita, iar Statutul noului PNL prevede sanctiunile pentru astfel de situatii. Iata ce declara la RFI vicepresedintele liberal, Sulfina Barbu, dupa ce unele stenograme aparute in presa arata cum liderul PNL critica si ironizeaza vechiul PDL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )