Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cum sa cureti usor tigaile de arsuri

Antena3 Antena3,
Cum sa cureti usor tigaile de arsuri

Cea mai gustoasa mancare cere si mari sacrificii in bucatarie, scrie unica. ro. Nu doar ca stai cu orele in picioare, dar te trezesti la final ca tigaile si oalele arata ca si cum ar fi fost salvate. continuă pe Antena3

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania, potrivit unui studiu

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania in prezent, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu Influence Me, realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox, citat de Mediafax.

Suge burta si mergi: cea mai ingusta strada din Praga are semafoare instalate pentru a se evita ciocnirile intre pietoni

Cea mai ingusta strada din Praga reprezinta o adevarata provocare pentru turistii care vor sa se strecoare prin spatiul cu o latime de numai 49 de centimetri. Prevazatori, reprezentantii primariei au instalat semafoare pentru ca vizitatorii sa intre pe rand si sa nu se blocheze in locul similar cu Stada Sforii din Brasov.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: -5 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara in zone locuite, din aceasta toamna, a fost de -5 grade Celsius si s-a inregistrat, vineri dimineata, la Miercurea Ciuc.

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana din Romania. Cine ii urmeaza in top

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, este cea mai simpatizata persoana publica din Romania. Potrivit unui studiu realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox urmatorii in top sunt Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra .

Timisoara si ecoul revolutiei anticomuniste din Ungaria. A fost cea mai inalta forma de protest fata de regimul stalinist

Ecourile luptei anticomuniste din Ungaria au ajuns si in Romania. Au urmat revolte studentesti de amploare. Cele mai mari au avut loc la Timisoara, unde au fost retinuti peste 2. 500 de studenti.

Masina de sex: cum arata si ce placeri iti produce cea mai perversa jucarie. Chilotii comestibili si virbatoarele ii innebunesc pe romani

Pilulele sau cremele pentru stimularea potentei, vibratoarele si costumele sexy se numara printre cele mai vandute produse in sex-shop-urile online. Site-urile de profil abunda in oferte cu preturi pentru aproape toate buzunarele. Cel mai scump aparat este masina de sex, un hibrid intre o jucarie erotica si un balasoar care valoreaza cam cat trei salarii minime pe economie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )