Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

B1 B1,
Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste. continuă pe B1

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste.

Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti pentru evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis explica de ce, la cinci ani de la Colectiv, marii arsi sunt trimisi la tratament in strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a explicar marti seara care sunt motivele pentru care, la cinci ani de la tragedia de la Colectiv, Romania nu poate trata in tara marii arsi si este nevoita sa-i trimita peste hotare pentru tratare.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la Sibiu, la biserica. Prima Doamna a fost insotita de presedintele Klaus Iohannis

Foarte rar o vedem in public pe Prima Doamna a Romaniei. Carmen Iohannis a aparut in mod neasteptat la biserica, duminica, 15 noiembrie, la bratul presedintelui. Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru a fi alaturi de sotia sa.

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

KLAUS IOHANNIS: Economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in debutul evenimentului Topul National al Firmelor 2020 in care a vorbit despre perioada dificila pentru mediul economic, dar si pentru intreaga societate, din cauza pandemiei de coronavirus. Stiu ca ati depus eforturi consistente pentru a va mentine angajatii sanatosi si afacerile functionale, le-a transmis seful statului antreprenorilor, afirmand ca economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )