Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum explica Ponta esecul privatizarii Oltchim: in 2009, Oltchimul s-ar fi putut salva mult ...

România Liberă România Liberă,
Cum explica Ponta esecul privatizarii Oltchim: in 2009, Oltchimul s-ar fi putut salva mult ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa organizate pe tema privatizarii combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea ca Oltchimul ar fi putut fi salvat mai usor in 2009 si ca situatia s-a agravat in momentul in care in aprilie 2012, guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu nu a aprobat privatizarea combinatului - Situatia Oltchim este in responsabilitatea guvernului si rezultatul final trebuie sa duca la continuarea exitentei combinatului, la patrarea . continuă pe România Liberă

Chitoiu, despre esecul privatizarii Oltchim: in doua saptamani va fi reluata ...

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa organizata cu scopul de a explica esecul privatizarii combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea, ca potrivit programului de reglare a activitatii companiei, in decurs de doua saptamani va fi reluata activitatea combinatului. Stire in curs de actualizare Citeste si: Cum explica Ponta esecul privatizarii Oltchim: In 2009, Oltchimul s-ar fi putut salva mult mai usor. In 2012, Guvernul MRU nu a aprobat .

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat, luni, de jurnalisti, daca ia in calcul demiterea lui Chitioiu, pentru esecul privatizarii Oltchim, raspunsul fiind afirmativ: Daca are o responsabilitate, sigur ca da. O sa verificam impreuna, exact, ce anume putea fi .

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim,.

Victor Ponta: Il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, relateaza Mediafax.

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministru al Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand.

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

Adriean Videanu: Unde ati mai vazut in aceasta lume privatizare pe persoana fizica? Victor Ponta, un personaj jalnic, este esenta incapacitatii - dl Bula

Esecul privatizarii Oltchim si modul in care s-a derulat procedura de vanzare pot fi incadrate in zona subminarii economiei nationale, a declarat luni prim-vicepresedintele PDL si fost ministru al Economiei Adriean Videanu, care l-a comparat pe Victor Ponta cu un personaj popular care reprezinta esenta incapacitatii - dl Bula.

Situatia privatizarii Oltchim va fi discutata in sedinta de joi a CSAT

Situatia privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa fie discutata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, de joia viitoare. Subiectul ar putea fi introdus pe ordinea de zi a sedintei CSAT,.

6 mistere ale privatizarii Oltchim.

Chiar daca statul a gasit un investitor pentru Oltchim in persoana patronului OTV, Dan Diaconescu, raman multe semne de intrebare si aspecte controversate. Unul dintre primele semne de intrebare si poate cel mai important) priveste obligatia statului de a privatiza - dupa cum s-a intamplat - oricum, imediat si cu orice pret cel mai mare combinat chimic din Romania, Oltchim. CITESTE SI: Cum si-a protejat si dezvoltat Polonia chimia Oficialii romani si-au facut un obicei din a declara public ca .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )