Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum explica Simona Halep revenirea spectaculoasa din meciul cu Radwanska. A fost condusa cu 4-0 dupa 20 de minute

Adevărul Adevărul,
Cum explica Simona Halep revenirea spectaculoasa din meciul cu Radwanska. A fost condusa cu 4-0 dupa 20 de minute

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, chiar daca lucrurile au inceput extrem de prost pentru ea. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati, dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 in primul set si s-a impus cu 7-5, 6-1, in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

VIDEO Condusa cu 4-0, Simona Halep a revenit si a invins-o pe Agnieszka Radwanska in doua seturi (7-5, 6-1) - Puternica fizic si mental

Simona Halep a avut parte de un inceput mai slab de partida cu Agnieszka Radwanska, jucatoarea din Polonia distantandu-se rapid la 4-0 in primul set. In plus, favorita numarul cinci a avut si o minge de 5-0. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei: s-a impus in primul set cu 7-5, iar in al doilea a cedat un singur game. Halep a castigat disputa dupa o ora si 31 de minute, iar in semifinalele de la Cincinnati va da peste mai vechea ei cunostinta Angelique Kerber. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Simonei cu Aga.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck 6-3, 6-1/ Halep, in optimile competitiei - Nemiloasa

Simona Halep a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit cunoscut fiind faptul ca acesta este un capitol mai slab al sportivei din Constanta). Simona a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in fata jucatoarei Annika Beck Germania - 44 WTA) in doar 55 de minute, scor 6-3, 6-1, calificandu-se astfel in optimi.

LIVESCORE Simona Halep - Angelique Kerber 3-4/ Meciul este intrerupt din cauza ploii

Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni pe Angelique Kerber Germania 2WTA), vicecampioana olimpica si principala favorita, in semifinalele turneului Premier de la Cincinnati. Partida se va desfasura pe Arena Centrala si nu va incepe mai devreme de ora 21:30. Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-2

Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste pe Angelique Kerber Germania 2WTA), vicecampioana olimpica si principala favorita, in semifinalele turneului Premier de la Cincinnati. Meciul este transmis in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 2-4

Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste pe Angelique Kerber Germania 2WTA), vicecampioana olimpica si principala favorita, in semifinalele turneului Premier de la Cincinnati. Meciul este transmis in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale (nu inainte de ora 21:30)

Finalista in 2015 la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) o va infrunta pe Angelique Kerber Germania - 2WTA) in semifinalele turneului din categoria Premier. Meciul se va disputa pe Arena Centrala si va putea fi urmarit in direct pe Dolce Sport nu inainte de ora 21:30.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska, de la ora 02:00

Simona Halep se afla in fata celui mai important test de la Cincinnati, numarul 4 WTA intalnind-o in sferturile turneului din categoria Premier pe Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul Simonei cu Agnieszka va avea loc sambata, de la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck, de la ora 18:00

Simona Halep 4 WTA) debuteaza in turneul WTA de la Cincinnati in turul doi, faza a competitiei unde o va intalni pe Annika Beck, din Germania, locul 44 WTA. Meciul va putea fi urmarit, miercuri, in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Daria Gavrilova 6-1, 6-2/ Calificare la pas - Urmeaza Radwanska in sferturile turneului

53 de minute a stat pe teren Simona Halep pentru a obtine calificarea in sferturile turneului Premier de la Cincinnati, numarul 4 WTA castigand si astazi) de o maniera categorica, scor 6-1, 6-2, partida cu Daria Gavrilova Australia - locul 47 WTA). Simona a fost stapana jocului de pe baseline, a variat bine loviturile si a reusit 18 lovituri castigatoare. Ambele partide disputate pana acum de Halep in turneul american au fost castigate fiecare in mai putin de o ora.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )