Libnet.ro
UNICEF

07:30

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck, de la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck, de la ora 18:00

Simona Halep 4 WTA) debuteaza in turneul WTA de la Cincinnati in turul doi, faza a competitiei unde o va intalni pe Annika Beck, din Germania, locul 44 WTA. Meciul va putea fi urmarit, miercuri, in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck 6-3, 6-1/ Halep, in optimile competitiei - Nemiloasa

Simona Halep a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit cunoscut fiind faptul ca acesta este un capitol mai slab al sportivei din Constanta). Simona a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in fata jucatoarei Annika Beck Germania - 44 WTA) in doar 55 de minute, scor 6-3, 6-1, calificandu-se astfel in optimi.

AZI LIVE Simona Halep, primul meci la Cincinnati (18:00)

Simona Halep joaca miercuri, de la ora 18:00, primul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck.

Simona Halep, victorie in mai putin de o ora la Cincinnati

Simona Halep a jucat miercuriprimul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck si s-a calificat in turul trei dupa o victorie in mai putin de o ora. Simona este favorita numarul 2 de la Cinci, dupa abandonul Serenei Williams, dar este cotata la casele de pariuri cu prima sansa de a castiga turneul, avand o cota de peste 5 pe Betano. com.

Simona Halep o invinge pe Annika Beck si se califica in optimile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce invins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucatoare venita din calificari.

Victorie fara emotii pentru Simona Halep. Romanca este in optimile turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa victoria clara in fata Annikai Beck. Tenismena a avut nevoie de mai pusin de o ora pentru a se impune in fata.

Simona Halep la Cincinnati: romanca debuteaza, astazi, in turul II. S-au stabilit ora partidei si numele adversarei

Simona Halep 4 WTA) va incerca sa castige in SUA al treilea turneu consecutiv, dupa cele de la Bucuresti si Montreal, ceea ce n-a mai izbutit pana acum in cariera.

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep revine in circuitul WTA cu ocazia turneului de la Cincinnati, competitie din seria Premier Mandatory care aduna elita tenisului feminin inaintea ultimului Grand Slam al sezonului.

Simona Halep pierde un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 3 in aceasta saptamana la turneul de la Cincinnati, a coborat un loc dupa noua actualizare a clasamentul mondial WTA.

Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati SUA), informeaza ProSport. Halep si-a continuat razboiul pe care il duce de multa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )