Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum te fac supermarketurile sa cheltuiesti mai mult decat e nevoie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum te fac supermarketurile sa cheltuiesti mai mult decat e nevoie

V-ati gandit vreodata cum reuseste un supermarket sau un hipermarket sa mentina preturile reduse, mai ales in comparatie cu magazinele de la coltul blocului? Explicatia adaosului comercial relativ scazut este simpla: cantitatile imense de. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: In 2014 am aplicat amenzi de peste 41 milioane de euro, valoare mai mult decat dubla comparativ cu 2013, majoritatea pentru carteluri

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de peste 41 milioane euro, o valoare mai mult decat dubla fata de 2013, majoritatea fiind indreptate catre carteluri - sanctiunea impotriva agentiilor media, a companiilor de taxi si impotriva companiilor de pe piata forajelor trucare de licitatii la Romgaz), a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

O calatorie intre Bucuresti si Cluj dureaza astazi cu 2 ore mai mult decat in 1989! Ce cred companiile de consultanta ca ar trebui sa faca Guvernul

Seful uneia dintre cele mai mari companii de audit si consultanta, KPMG, afirma ca Guvernul ar trebui sa prioritizeze proiectele de infrastructura, folosind fondurile europene. Serban Toader, senior partener al.

Primul laptop open source foarte bun costa mai mult decat multe alternative obisnuite

Cu toate ca in trecut ideea de laptop open source a fost asociata cu o configuratie hardware destul de slaba, in 2015 vedem prima exceptie de la regula. Cum unii au o afinitate pentru Mac sau Windows, in acelasi fel exista internauti care prefera aplicatiile software open source complet gratuite. Acest trend poarta numele de [].

Subiectele zilei: Cardul de sanatate, un proiect esuat; Cerere de spaga pentru un politician: Fara 15 milioane de euro nici nu stam de vorba; Cu cat traiesc mai mult femeile decat barbatii si care sunt bolile fatale care fac cele mai multe victime in Rom

A inceput batalia pentru baronii locali. PSD vrea alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin si flutura votul indirect pentru presedintii consiliilor judetene. PNL propune alegeri in doua tururi atat pentru primari, cat si pentru sefii de judete. 26 ianuarie, o zi rusinoasa pentru istoria Romaniei. Cum era lingusit Ceausescu in era comunista. Mai mult decat alte sarbatori comuniste, ziua de nastere al lui Nicolae Ceausescu arata lipsa de atitudine a romanilor in fata minciunii.

ANAF a incasat, in decembrie 2014, cu peste 1000% mai mult din amenzi aplicate, fata de decembrie 2013

ANAF a incasat in luna decembrie 2014 un numar de 3. 882 amenzi, in suma totala de 14,87 milioane lei cu 1. 062,95% mai mult decat in luna decembrie 2013), desi au fost aplicate 2. 624 amenzi contraventionale, in suma totala de 10,45 milioane lei cu 38,85% mai putin decat in luna decembrie 2013), informeaza institutia, intr-un comunicat.

Demis Roussos avea cancer. Fiica muzicianului a acordat primul interviu: A fost mai mult un artist decat un tata

Demis Roussos a murit. indragitul cantaret grec Demis Roussos a murit in dimineata zilei de duminica, la varsta de 68 de ani. Fiica artistului a acordat un scurt interviu publicatiei franceze Le Figaro in care a dezvaluit ca muzicianul suferea de cancer si a povestit ce fel de relatie aveau, descriindu-l pe acesta ca fiind mai mult un artist decat un tata.

Salariul sotiei presedintelui Klaus Iohannis, de 14 ori mai mic decat al sotiei consilierului prezidential George Scutaru

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, este profesoara de limba engleza la Colegiul Gheoghe Lazar din Sibiu, castigand un venit lunar net de 2,187 lei. Un salariu de 14 mai mic decat sotia.

Barbatii cheltuiesc cel mai mult pe micile cadouri spontane

Europenii pretuiesc tot mai mult efectul reconfortant al micilor cadouri, iar barbatii le aloca sume mai mari, arata studiul anual Treat Index derulat de MasterCard, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Mitul lui Steve Jobs apune cu un record absolut: Apple a vandut mai mult decat se astepta intreaga lume

Cel mai bun sezon pentru o companie care vinde telefoane e cel al sarbatorilor de iarna. Asa a fost cazul si al Apple, dar diferenta e ca a vandut in trei luni cat altii intr-un an.

Dakele 3 este o clona de iPhone 6 mai atragatoare decat originalul

Contrar clonelor incredibil de ieftine de iPhone pe care le gasim peste tot, noul Dakele 3 este un smartphone care arata bine si include dotari premium. Cu mai bine de o luna inainte de lansarea oficiala a iPhone 6 au ajuns online prime clone pentru noul smartphone Apple inspirate dintr-o serie de carcase ce circulau [].

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )