Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum a fost evitat un atac terorist in noaptea de Revelion la New York

Antena3 Antena3,
Cum a fost evitat un atac terorist in noaptea de Revelion la New York

Un barbat identificat drept Emanuel L. Lutchman, in varsta de 25 de ani, acuzat ca intentiona sa comita un atac intr-un restaurant din New York in noaptea de Revelion, a fost arestat si acuzat ca a. continuă pe Antena3

Cel putin doi morti si sase raniti intr-un atac terorist comis in Tel Aviv. Atacatorul a reusit sa fuga

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un atac terorist, informeaza site-ul Ynetnews. com.

Doi islamisti britanici, sot si sotie, pregateau un atac terorist de amploare la Londra

Doi islamisti britanici, sot si sotie, au fost gasiti vinovati de pregatirea unui atac terorist sinucigas care urma sa fie comis la Londra, in casa celor doi fiind gasite substante chimice periculoase, informeaza Mediafax citand Sky News.

Alerta terorista la Munchen: Cele doua gari inchise de teama unui atentat sinucigas au fost redeschise. Politia continua controalele in zona

Politia din orasul german Munchen a emis o alerta privind un atac terorist in noaptea de Revelion si a inchis joi seara doua gari de teama unor atentate sinucigase. Vineri dimineata, cele doua gari au fost redeschise, agentii de politie urmand sa faca verificari asupra persoanelor care circula prin zona.

Alerta terorista la Munchen. Doua statii de tren au fost evacuate

Politia din orasul german Munchen a emis o alerta privind un atac terorist in noaptea de Revelion si a evacuat doua statii de tren.

Doua persoane suspectate ca planuiau de anul nou un atac terorist in Bruxelles, arestate in Belgia

Politia belgiana a arestat doua persoane in locatii diferite duminica si luni, ambele suspectate ca planuiau un atac in Bruxelles in noaptea de anul nou, au anuntat procurorii federali, citati de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )