Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum a fost intampinat Liviu Dragnea in Covasna.

România Liberă România Liberă,
Cum a fost intampinat Liviu Dragnea in Covasna.

Locuitorii din patru comune din judetul Covasna au arborat pe case steaguri secuiesti, vineri, inaintea trecerii prin zona a vicepremierului Liviu Dragnea, care participa la Balvanyos la un forum pe tema regionalizarii, in timp ce reprezentantii PPMT au avut afise cu mesaje despre Tinutul Secuiesc, transmite Mediafax. Localnicii din comunele Olteni, Malnas, Micfalau si Bixad au arborat aproximativ 200 de steaguri secuiesti pe case inaintea trecerii prin zona a delegatiei vicepremierului Liviu . continuă pe România Liberă

Tinutul Secuiesc si autonomie. Liviu Dragnea, intampinat cu sute de steaguri secuiesti in Covasna

Locuitorii din mai multe comune din Covasna l-au intampinat pe vicepremierul Liviu Dragnea cu steaguri secuiesti si afise cu mesaje legate de autonomia regiunii.

Tinutul Secuiesc si autonomia. Liviu Dragnea, intampinat cu sute de steaguri secuiesti in Covasna

Locuitorii din mai multe comune din Covasna l-au intampinat pe vicepremierul Liviu Dragnea cu steaguri secuiesti si afise cu mesaje legate de autonomia regiunii.

Liviu Dragnea a fost intampinat cu steaguri secuiesti in drumul spre Balvanyos

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intampinat, astazi, de locuitorii din patru comune din judetul Covasna Olteni, Malnas, Micfalau si Bixad), cu steaguri secuiesti arborate pe case, in timp ce reprezentantii Partidului Popular Maghiar din Transilvania PPMT) au avut afise cu mesaje despre Tinutul Secuiesc. Vicepremierul se afla in trecere prin comunele respective, in drum spre Balvanyos, unde va participa la un forum pe tema regionalizarii.

Liviu Dragnea: Vom elabora un proiect ca autoritatile locale sa poata adopta un steag propriu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca va propune Guvernului un proiect prin care autoritatile locale sa poata adopta un steag propriu, potrivit Mediafax. Un principiu esential, steagurile proprii sa poat.

Liviu Dragnea: Scopul regionalizarii este de a inlatura dezechilibrele intre judete

Actuala organizare adminsitrativa a Romaniei, veche de zeci de ani, este depasita, rigida si mai mult incurca, decat ajuta. Este declaratia vicepremierului Liviu Dragnea, care a afirmat totodata ca.

BAC 2013 Liviu Dragnea: Ministerul Educatiei sa se gandeasca serios sa reintroduca examen de admitere in liceu si examen de admitere la facultate

Am intrat la facultate cu vreo 9. 23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. Aflat la Sibiu la o dezbatere pe tema regionalizarii, vicepremierul a lansat urmatorul mesaj: Ar trebui sa se gandeasca serios cei de la Ministerul Educatiei si alti lideri politici daca nu cumva ar trebui reintrodus . ) examen de admitere in liceu, examen de treapta, examen de admitere la facultate. Afirmatiile vicepremierului social-democrat vin dupa ce ministerul a decis relaxarea conditiilor de admitere in facultate, prin permiterea din nou ca si notele din liceu sa poata fi luate in considerare la admitere .

Liviu Dragnea: Ar trebui sa se gandeaca serios cei conduc MEC sa reintroduca examenele de admitere la liceu si facultate. Vicepremierul a intrat la facultate cu media 9,23

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Sibiu, ca oficialii Ministeruloui Educatiei ar trebui sa ia in calcul revenirea loa examenul de admitere in licee si facultati.

Liviu Dragnea: MEC ar trebui sa reintroduca examenele de admitere la liceu si facultate. Vicepremierul a intrat la facultate cu media 9,23

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Sibiu, ca oficialii Ministeruloui Educatiei ar trebui sa ia in calcul revenirea loa examenul de admitere in licee si facultati.

Liviu Dragnea si Klaus Iohannis dezbat joi problema regionalizarii la Sibiu

Vicepremierul Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si prim-vicepresedintele PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, participa joi, la Sibiu, la o dezbatere pe tema regionalizarii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )