Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cum gandeste cel mai sarac presedinte din lume

Adevărul Adevărul,
Cum gandeste cel mai sarac presedinte din lume

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, considerat cel mai sarac sef de stat din lume de catre revista The Economist, a uimit in nenumarate randuri publicul mondial prin franchetea sa la nivel de discurs, precum si prin politicile sale sociale. Cu o prezenta extrem de modesta, Mujica a fost fotografiat odata cum statea la coada, la fel ca orice alt cetatean, pentru a intra intr-un cabinet medical. continuă pe Adevărul

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

Unde este cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se claseaza Romania [INFOGRAFIC]

Berea, consumata cu moderatie, nu este o bautura rea ci, din contra, contine vitamina D si previne degenerarea oaselor, cel putin conform International Journal of Endocrinology. Vestea si mai) buna este ca berea poate fi extrem de ieftina in anumite.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )