Libnet.ro
UNICEF

01:06

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de. continuă pe Wall-Street Ro

Companii cu cele mai vechi logouri din lume

De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de asemenea schimbate radical. Totusi, unele au avut o putere de rezistenta incredibila si au durat timp de decenii sau chiar sute de ani.

Caru' cu vedete: 10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani; Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului; Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit 18 ani. Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30!.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a invata.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood, care au peste 40 de ani

Despre celebritatile de la Hollywood stim cu totii ca arata foarte bine si ne impresioneaza de fiecare data atat prin fizicul lor, cat si prin prezenta oferita de comportament si stil vestimentar.

Danseaza zorba si descopera cele mai frumoase zone din Zakynthos

Renumita in intreaga lume, nu doar pentru frumusetile naturii si pentru faptul ca este o insula fotogenica, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci si pentru zonele animate in.

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

CM 2014. Selectionerul Mexicului, dupa calificarea in optimi: Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea

Selectionerul echipei nationale a Mexicului, Miguel Herrera, a declarat ca ziua calificarii in optimile de finala ale Campionatului Mondial este in topul personal al celor mai fericite momente.

Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea a avut un rezultat pozitiv. Wall-street. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. in realitate, numarul de angajati si flota de masini ar putea fi de trei ori mai mari.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )