Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum sa interpretam ultimele cutremure din Vrancea. Vezi ce spune Mircea Radulian.

România Liberă România Liberă,
Cum sa interpretam ultimele cutremure din Vrancea. Vezi ce spune Mircea Radulian.

Mircea Radulian, director stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), a declarat, marti, pentru Romania libera, ca activitatea seismica din ultimele zile nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Mircea Radulian a explicat ca seismele din ultimele trei zile sunt normale pentru zona Vrancei. Trei cutremure nu inseamna ca vine un cutremur mare. Trei cutremure nu anunta nimic special. Aceste cutremure sunt mici, energiile pe care le elibereaza sunt extrem de mici, a . continuă pe România Liberă

PDL a numit un nou presedinte la organizatia din Vrancea, dupa demiterea lui Trasculescu

PDL l-a numit pe Gabriel Postolache, primar in comuna Tifesti, presedinte interimar al organizatiei judetene a partidului din Vrancea, in locul lui Alin Trasculescu, informeaza un comunicat al formatiunii.

PDL a numit un presedinte interimar la organizatia din Vrancea.

PDL l-a numit pe Gabriel Postolache, primar in comuna Tifesti, presedinte interimar al organizatiei judetene a partidului din Vrancea, in locul lui Alin Trasculescu, potrivit Mediafax. Prin dispozitie de presedinte, conform statutului Partidului Democrat Liberal, la Organizatia PDL Vrancea s-a numit o conducere interimara in persoana lui Postolache Gabriel, primar in comuna Tifesti a judetului Vrancea, informeaza PDL intr-un comunicat. Deputatul PDL Alin Trasculescu va fi schimbat din .

inlocuitor pentru Alin Trasculescu: PDL a numit un presedinte interimar la organizatia din Vrancea

Partidul Democrat Liberal l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei judetene a partidului din Vrancea pe Gabriel Postolache, primar in comuna Tifesti. Acesta il va inlocui pe deputatul Alin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )