Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum iti transforma Dumnezeu creierul? Motivul pentru care oamenii cred in divinitate e mai important decat aceasta

Adevărul Adevărul,
Cum iti transforma Dumnezeu creierul? Motivul pentru care oamenii cred in divinitate e mai important decat aceasta

Credinta exista dinainte de Dumnezeu actual si va exista dincolo de crestinism, dar ce o starneste? Si, mai ales, de ce credem? Un ateu a incercat sa afle asta in urma cu patru ani si alti cercetatori inca mai deruleaza diverse experimente. Iata la ce concluzii au ajuns. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care ne plac smartphone-urile cu ecran mare

Tendinta catre ecranele de smartphone gigant a inceput, fara indoiala, odata cu lansarea lui Samsung Galaxy Note care a avut foarte mult succes, un telefon atat de mare incat ar putea fi considerat o mini tableta.

Faze Tari: Barbatul de 203 kg s-a ingrasat sa transporte droguri in colacii de la burta; Motivul pentru care un barbat a tinut un cal pe balcon; Imagini spectaculoase de la eruptia celui mai mare vulcan al Europei; Ninge in Estonia, in plina vara!

Anglia a ramas fara cocaina pe perioada Campionatului Mondial din Brazilia. Cum fotbalul este singurul lucru care este mai iubit de englezi decat. Cea mai perversa mama! Uite ce a facut de fata cu baietelul ei. Multe femei perverse si nebune exista pe lumea asta! Bruneta din imagine este mama.

MOTIVUL pentru care a fost LINSAT la Paris minorul roman de etnie roma

Agresarea adolescentului roman de etnie roma la Paris este un act de barbarie legat de o razbunare, incidentul neputand fi redus la antagonismului intre doua comunitati, a declarat procurorul responsabil de.

AirType iti transforma mainile intr-o tastatura

Daca iti este greu sa scrii pe touchsceen-ul unei tablete sau al unui telefon sau pe o tastatura atasabila, atunci AirType ar putea fi exact tastatura de care ai nevoie.

20 lucruri pentru care n-ar trebui sa-ti para rau

Scuzele sunt o forma de acceptare sociala. Iti ceri scuze in incercarea de a te incadra intr-un anumit grup, cateodata facand sacrificii, ascunzandu-ti adevaratele credinte. Cand lucrurile nu ies cum ar fi.

5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

Vinul este cunoscut pentru calitatile sale si consumat in cantitati moderate poate contribui la sanatatea organismului nostru. Este recomandat in special vinul rosu pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatatii noastre. Nu este doar un stimulent al conversatiilor si un bun liant social, vinul este un rasfat pentru organism si minte. Consumat in cantitati moderate poate avea efecte benefice asupra sanatatii noastre.

Copiii pentru care matematica este pasiune

Sala Coriolan a Colegiului National Mircea cel Batran a gazduit ieri un eveniment deosebit. in prezenta inspectorilor scolari si a unor profesori de la Facultatea de Matematica si Informatica, 60 de elevi din clasele V-VII, de la Centrul Judetean de Excelenta in Matematica, au fost premiati pentru rezultatele lor. Cei mai buni dintre cei mai buni matematicieni au fost rasplatiti de profesori cu diplome de merit si aprecieri pe care le merita din plin.

7 motive pentru care este mai bine sa fii intr-o relatie

Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, in ambele situatii exista avantaje si dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoana in parte si nevoile sau asteptarile pe care le ai de la viata sau de la partenerul tau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )