Libnet.ro
UNICEF

00:08

MOTIVUL pentru care a fost LINSAT la Paris minorul roman de etnie roma

Antena3 Antena3,
MOTIVUL pentru care a fost LINSAT la Paris minorul roman de etnie roma

Agresarea adolescentului roman de etnie roma la Paris este un act de barbarie legat de o razbunare, incidentul neputand fi redus la antagonismului intre doua comunitati, a declarat procurorul responsabil de. continuă pe Antena3

Faze Tari: Barbatul de 203 kg s-a ingrasat sa transporte droguri in colacii de la burta; Motivul pentru care un barbat a tinut un cal pe balcon; Imagini spectaculoase de la eruptia celui mai mare vulcan al Europei; Ninge in Estonia, in plina vara!

Anglia a ramas fara cocaina pe perioada Campionatului Mondial din Brazilia. Cum fotbalul este singurul lucru care este mai iubit de englezi decat. Cea mai perversa mama! Uite ce a facut de fata cu baietelul ei. Multe femei perverse si nebune exista pe lumea asta! Bruneta din imagine este mama.

SLIDE Cinci motive pentru care Germania e favorita cu Portugalia

Meciul Germania-Portugalia este unul dintre cele mai tari dueluri din faza grupelor la Cupa Mondiala, iar cele doua echipe se intalnesc pentru a patra oara la un turneu major din 2006 pana in prezent. Germania a castigat precedentele trei dueluri cu lusitanii, iar in continuare va prezentam cinci motive pentru care nemtii sunt favoriti sa castige meciul de luni seara.

UPDATE. Un minor rom a fost linsat in Franta. MAE considera incalificabil atacul si cere masuri

Un minor rom roman se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, in zona central-nordica a Frante, relateaza site-ul revistei franceze Le Nouvel Observateur .

Un minor rom a fost linsat in Franta

Un minor rom roman se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, in zona central-nordica a Frante, relateaza site-ul revistei franceze Le Nouvel Observateur .

Copiii pentru care matematica este pasiune

Sala Coriolan a Colegiului National Mircea cel Batran a gazduit ieri un eveniment deosebit. in prezenta inspectorilor scolari si a unor profesori de la Facultatea de Matematica si Informatica, 60 de elevi din clasele V-VII, de la Centrul Judetean de Excelenta in Matematica, au fost premiati pentru rezultatele lor. Cei mai buni dintre cei mai buni matematicieni au fost rasplatiti de profesori cu diplome de merit si aprecieri pe care le merita din plin.

Romania, ocolita de turistii straini. Principalul motiv pentru care strainii trec granitele Romaniei sunt afacerile

Romania NU este pe lista turistilor straini cand vine vorba de vacante. Peste 69% din strainii care ajung la noi in tara vin pentru afaceri. Mai exact, sapte din zece straini care trec granitele Romaniei vin.

7 motive pentru care este mai bine sa fii intr-o relatie

Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, in ambele situatii exista avantaje si dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoana in parte si nevoile sau asteptarile pe care le ai de la viata sau de la partenerul tau.

5 motive pentru care e mai bine sa fii singur decat intr-o relatie

Sa fii intr-o relatie poate fi un lucru bun sau nu. Depinde de fiecare cuplu in parte, daca se completeaza reciproc, daca exista intelegere, loialitate si inca o multime de factori necesari pentru bunul mers al unei relatii.

10 motive pentru care privatizarea Electrica S.A. este cea mai proasta privatizare romaneasca a tuturor timpurilor.

Intrucat am contribuit intr-un fel uneori determinant) la privatizari si vanzari de active de peste 3 miliarde de euro, nu cred ca pot fi banuit ca as fi un opozant al privatizarii. Totusi, sunt un opozant al unor privatizari prost facute, sau unor privatizari facute doar de dragul de a indeplini scopuri secundare de genul dezvoltarii pietei de capital). Asa zisa privatizare care se lanseaza la apa azi are niste hibe profunde. Iata cateva dintre ele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )