Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum motiveaza instanta eliberarea sefului Pandurii, Marin Condescu.

România Liberă România Liberă,
Cum motiveaza instanta eliberarea sefului Pandurii, Marin Condescu.

Proprietarul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, si vicepresedintele clubului, Viorel Temelescu, au fost eliberati pentru ca din probele prezentate de procuror nu reiese clar ca au comis faptele de care sunt acuzati, se arata in motivarea Tribunalului Gorj, conform Mediafax. Decizia Tribunalului Gorj a fost atacata de Parchet, iar, joi, Curtea de Apel Craiova va decide daca emite sau nu mandate de arestare preventiva pe numele lui Marin Condescu si al lui Viorel . continuă pe România Liberă

Nu exista probe ca Marin Condescu a savarsit faptele de care il acuza Parchetul

Tribunalul Gorj a apreciat ca din probele prezentate de procuror nu rezulta cert ca presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, si vicepresedintele clubului Viorel Temelescu ar fi falsificat contracte de cesiune de crean and te cu o firma, informeaza sursele de presa.

S-a stabilit data la care se va judeca recursul in procesul de arestare preventiva a lui Marin Condescu

Curtea de Apel Craiova a stabilit data la care se va judeca recursul declarat de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj impotriva sentintei Tribunalului prin care s-a respins propunerea procurorului Mota de arestare preventiva a lui Marin Condescu si Viorel Temelescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )