Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a murit Aurel Vlaicu: in urma unui atac de acord sau din cauza leziunilor suferite dupa prabusirea avionului sau

Adevărul Adevărul,
Cum a murit Aurel Vlaicu: in urma unui atac de acord sau din cauza leziunilor suferite dupa prabusirea avionului sau

Aurel Vlaicu a murit pe data de 13 septembrie 1913 in localitatea Banesti, de langa Campina. Pornise intr-un zbor de traversare a muntilor, dar a vrut sa aterizeze pentru ca nu avea inaltimea corespunzatoare. Un curent de aer a determinat prabusirea de la o inaltime de 50 de metri. continuă pe Adevărul

Adevarul despre moartea lui Aurel Vlaicu. Din ce cauza a murit de fapt aviatorul roman

Pe 13 septembrie 1913 in localitatea Banesti, de langa Campina, se stingea din viata Aurel Vlaicu. Pornise intr-un zbor de traversare a muntilor, dar a vrut sa aterizeze pentru ca nu avea.

Ioan Aloman, fost fotbalist la Gaz Metan Medias, a murit in urma unui infarct

Fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competitiilor sportive la clubul din judetul Sibiu, a facut infarct, duminica seara, dupa prezentarea lotului mediesenilor pentru urmatorul sezon, in timpul incalzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma sa-l joace cu juniorii clubului. Echipele medicale au intervenit imediat, fostul fotbalist fiind transportat cu elicopterul la Targu Mures, dar medicii nu au reusit sa-l mai salveze, anunta News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )