Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adevarul despre moartea lui Aurel Vlaicu. Din ce cauza a murit de fapt aviatorul roman

Antena3 Antena3,
Adevarul despre moartea lui Aurel Vlaicu. Din ce cauza a murit de fapt aviatorul roman

Pe 13 septembrie 1913 in localitatea Banesti, de langa Campina, se stingea din viata Aurel Vlaicu. Pornise intr-un zbor de traversare a muntilor, dar a vrut sa aterizeze pentru ca nu avea. continuă pe Antena3

Cum a murit Aurel Vlaicu: in urma unui atac de acord sau din cauza leziunilor suferite dupa prabusirea avionului sau

Aurel Vlaicu a murit pe data de 13 septembrie 1913 in localitatea Banesti, de langa Campina. Pornise intr-un zbor de traversare a muntilor, dar a vrut sa aterizeze pentru ca nu avea inaltimea corespunzatoare. Un curent de aer a determinat prabusirea de la o inaltime de 50 de metri.

Trafic restrictionat pe A2 din cauza reparatiilor. Circulatia, deviata la km 11

Traficul spre litoral va fi ingreunat marti, 11 iulie, la km 11 din cauza lucrarilor de reparatii. Banda a doua va fi restrictionata, iar soferii sunt sfatuiti sa respecte semnalizarile din zona.

Trei soldati americani, prezenti in Romania la un exercitiu militar, au ajuns la spital din cauza caniculei. Unul dintre ei a lesinat din cauza caldurii

Trei soldati americani prezenti in Romania au ajuns la Spitalul Ramnicu Valcea, acuzand probleme medicale din cauza caniculei. Doi dintre ei au fost transferati la Sibiu.

Dragnea ii plange de mila lui Tudose: A fost mahnit din cauza...

Liviu Dragnea a declarat ca premierul Mihai Tudose a fost multumit de intalnirile avute la Bruxelles, dar a fost si mahnit din cauza afirmatiilor denigratoare ale unui europarlamentar roman,.

Dacia recheama in service peste 2.000 de masini Duster din cauza unor posibile probleme la claxon

Constructorul auto Dacia, parte din grupul francez Renault, recheama in service-urile din Romania 2. 032 de modele Duster din cauza unor posibile probleme la comanda claxonului, care ar putea afecta inclusiv functionarea corecta a airbag-ului soferului, scrie News. ro, citand un anunt al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Un avion Tarom care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti a aterizat direct la Bucuresti, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom cu 81 de pasageri la bord, care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti, a aterizat direct la Bucuresti din cauza unor probleme tehnice.

Circulatia tramvaielor 5 si 16, blocata circa 50 de minute din cauza unei masini parcate neregulamentar

Circulatia tramvaielor 5 si 16 a fost blocata marti, timp de circa 50 de minute, pe strada Vasile Lascar, din cauza unei masini parcate neregulamentar. Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei circulatia a fost reluata in jurul orei 14. 10, dupa ce autoturismul a fost ridicat de o platforma a Administratiei Strazilor sector 2.

Sute de camile au murit de foame si de sete in desert din cauza conflictului dintre Arabia Saudita si Qatar

Sute de camile au murit de foame si de sete in desert dupa ce crescatorii de camile din Qatar au fost nevoiti sa paraseasca Arabia Saudita, din cauza conflictului dintre cele doua state vecine, informeaza Daily Mail.

Trump se cearta cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza ca a lasat-o pe fiica sa Ivanca sa-i tina locul la summitul G20

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o aseza pe fiica sa, Ivanka Trump, la masa cu liderii care au participat la summitul G20, la Hamburg, in Germania, relateaza BBC News.

Trump se CEARTA cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza fiicei sale, Ivanka!!

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )