Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum va fi organizat referendumul pentru Brexit?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum va fi organizat referendumul pentru Brexit?

In cadrul referendumului referitor la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cetatenii cu drept de vot vor raspunde la o intrebare, prin Da sau Nu. Oricare tabara poate fi considerata castigatoare, daca va obtine mai mult de jumatate din totalul voturilor exprimate. Nu exista nicio conditie de prezenta minima la vot, informeaza Ajrp. org. continuă pe Ziarul Bursa

Revista presei: A inceputul referendumul pentru BREXIT; cerintele comunitatii LGBT; Relu Fenechiu, la DNA

Referendumul pentru BREXIT, adica iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cerintele comunitatii LGBT din Romania privind recunoasterea legala a relatiilor dintre persoane de acelasi sex si audierea lui Relu Fenechiu la DNA acesta sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care [].

FOTO. Cum prezinta presa britanica referendumul pentru BREXIT

Ziarele aparute joi, 23 iunie, in Marea Britanie acorda maxima atentie referendumului privind eventualul Brexit.

Cancelarul Angela Merkel, mesaj inainte de referendumul pentru Brexit

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit miercuri, cu o zi inaintea referendumului, despre Brexit, afirmand ca isi doreste ca Marea Britanie sa nu paraseasca Uniunea Europeana, arata.

Optimism pe pietele europene, inainte de referendumul pentru Brexit

Actiunile de pe pietele europene au crescut ieri, investitorii speculand ca Marea Britanie va decide, in referendumul din 23 iunie, sa ramana in UE.

Vladimir Putin: David Cameron a organizat referendumul ca sa santajeze Europa

Premierul britanic David Cameron a organizat referendumul privind apartenenta Regatului Unit la UE pentru a &171;santaja Europa &187; sau &171;pentru a o infricosa &187;, a sugerat, la Sankt-Petersburg, presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )