Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum pierde statul 4,5 milioane de euro din razboiul intre BCR si Temesan, fostul sef Bancorex

România Liberă România Liberă,
Cum pierde statul 4,5 milioane de euro din razboiul intre BCR si Temesan, fostul sef Bancorex

Oficialii Bancii Comerciale Romane avertizeaza ca suma de 4,5 milioane euro pe care Tribunalul Bucuresti a decis ca banca sa le plateasca fostului presedinte Bancorex vor fi achitate, de fapt, de statul roman. continuă pe România Liberă

Noi extrageri la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana organizeaza, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker report istoric de peste 3,4 milioane euro la Joker. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Numerele extrase la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana a organizat, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker se inregistreaza un report istoric de peste 3,4 milioane euro. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Steaua castiga aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua va juca in grupele Ligii Europa. Pentru prezenta in Liga Campionilor si Europa League, Steaua va primi 3, 775 de milioane de euro, suma la care se adauga banii obtinuti in urma rezultatele din Liga Europa si cota din drepturile TV.

Steaua are asigurata suma de 3,4 milioane de euro din partea UEFA pentru parcursul de pana acum din acest sezon

UEFA a facut publica o prima evaluare a premiilor pe care le acorda echipelor angrenate in acest sezon al cupelor europene, Steaua avand pana acum asigurata suma de 3,4 milioane de euro. Astfel, clubul.

Tara noastra va primi 442,5 milioane euro pentru ajutoare sociale

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a trimis Comisiei Europene Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014 - 2020, unde Romania beneficiaza de 442,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis, azi, redactiei.

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

Lichiditate de peste 10,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 47. 310,40 lei 10. 856,96 euro).

EximBank finanteaza cu trei milioane euro grupul Aquila

EximBank a incheiat un acord financiar cu companiile Aquila Part Prod Com si Seca Distribution, parte a grupului Aquila, activant pe piata locala de servicii de distributie a bunurilor de larg consum, prin care banca ofera o finantare de trei milioane de euro societatilor, arata un comunicat remis astazi redactiei.

VIDEO Cinci milioane de euro din bugetul orasului au fost alocati pentru cofinantarea noului stadion

Noul stadion care va fi construit in Craiova in locul complexului Ion Oblemenco va avea 30. 000 de locuri, tribune acoperite, iar proiectul prevede si panouri fotovoltaice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )