Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum a pierdut Victor Ponta prezidentialele. Miron Mitrea face dezvaluiri incendiare

Antena3 Antena3,
Cum a pierdut Victor Ponta prezidentialele. Miron Mitrea face dezvaluiri incendiare

Miron Mitrea stia ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale, a afirmat Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, unde a prezentat un pasaj din cartea in care fostul ministru face dezvaluiri incendiare despre. continuă pe Antena3

Coordonator pentru Miron Mitrea: Doar un rauvoitor ar putea nega statutul autoritatii personajului in cauza

Prof. univ. dr. Marian Cojoc de la Universitatea Ovidius din Constanta este cel care a recomandat cele doua carti pe care le-a publicat din inchisoare fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, potrivit listelor oferite de Ministerul Justitiei. Politicianul PSD a scos la editura Muntenia lucrarile Amintiri subiective. Momente de istorie imediata si Noi nu facem politica! Sindicate 1990-1994.

Profesorul care a recomandat cartile din inchisoare ale lui Miron Mitrea: Doar un rauvoitor ar putea nega statutul autoritatii personajului

Prof. Univ. Dr. Marian Cojoc de la Universitatea Ovidius din Constanta este cel care a recomandat cele doua carti pe care le-a publicat din inchisoare fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, potrivit listelor oferite de Ministerul Justitiei. Politicianul PSD a scos la editura Muntenia lucrarile Amintiri Subiective. Momente de istorie imediata si Noi nu facem politica! Sindicate 1990-1994 .

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie sa vina spre partid

Valeriu Zgonea este de parere ca Victor Ponta are un viitor luminos in politica dar trebuie sa faca pasul spre partid si nu invers. intrebat ce sanse mai are Victor Ponta in PSD si in politica, Valeriu.

Fostul premier, audiat la DNA Oradea. Victor Ponta: Va spune mai multe procurorul

Fostul premier Victor Ponta este, marti dimineata, la DNA Oradea, unde este audiat. Ponta este audiat in dosarul lui Mircea Govor. Stire in curs de.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

ACTUALIZARE 13:11 Ponta a parasit sediul DNA Oradea, dupa aproximativ o ora si jumatate de audieri Fostul premier Victor Ponta audiat, marti, la sediul DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, a parasit sediul institutiei dupa aproximativ o ora si jumatate, el declarand ca a fost audiat in calitate de martor, transmit televiziunile de stiri.

Traian Basescu: Ma tem ca o sa planga PSD dupa Victor Ponta

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, marti, la Romania TV, ca PSD va plange dupa fostul premier Victor Ponta pentru ca partidul nu are alti lideri. Totodata, Traian Basescu l-a criticat si pe actualul prim ministru, Dacian Ciolos.

Victor Ponta, audiat de procurorii DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta audiat, ieri, la sediul DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, a parasit sediul institutiei dupa aproximativ o ora si jumatate, el declarand ca a fost audiat in calitate de martor, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, atac direct la adresa presedintelui Iohannis

Fostul premier Victor Ponta a avut marti seara prima reactie directa la demiterea sa, postand un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care il acuza pe presedintele Iohannis de caderea guvernului sau.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta a ajuns in aceasta dimineata la DNA Oradea pentru a fi audiat in dosarul lui Mircea Govor, presedintele PSD Satu Mare, transmite Digi24.

Fostul premier Victor Ponta, audiat la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor

Fostul premier si sef PSD, Victor Ponta, este audiat, marti dimineata, la DNA Oradea, in dosarul liderului social-democrat din Satu Mare, Mircea Govor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )