Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum se pregatesc iesenii pentru Ziua Unirii

România Liberă România Liberă,
Cum se pregatesc iesenii pentru Ziua Unirii

Mii de ieseni sunt asteptati, sambata, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, la Iasi, la care vor participa si presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Tanarul arhitect care a redat Nasaudului stralucirea de alta data isi face cunoscut proiectul de Ziua Unirii Principatelor

De Ziua Unirii Principatelor, Iustin Nechiti, tanarul arhitect care a redat Nasaudului stralucirea de alta data folosindu-se de lucrarea de diploma isi prezinta proiectul chiar in orasul sau natal.

Slatinenii, invitati sa petreaca Ziua Unirii cu sarmale si vin fiert, pe ritmurile lui Gheorghe Turda

Locuitorii municipiului Slatina care vor sa celebreze Ziua Unirii in aer liber sunt asteptati sambata - 24 ianuarie, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, incepand cu orele 09. 45, unde va avea loc o defilare a Garzii de Onoare a urbei si se vor depune coroane de jerbe de flori. Ulterior, dupa ora 11. 00, pe esplanada se vor distribui gratis sarmale si vin fiert, iar Gheorghe Turda va sustine un concert.

Casa Argintarului, o bijuterie din 1560, isi redeschide portile de Ziua Unirii Principatelor

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Bistrita isi va redeschide portile chiar de Ziua Unirii Principatelor, dupa ce in ultimii doi ani a trecut printr-un amplu proces de reabilitare. La deschidere va avea loc o conferinta, o expozitie, iar sociologul Vasile Dancu isi va lansa o carte.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi. Afla de ce

Un membru al filialei iesene a PSD, Ionut Stefanovici, il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, deoarece Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii, informeaza Mediafax.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi fiindca ar putea fi fluierat

Un membru al filialei iesene a PSD il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, reprezentantul PSD sustinand ca prezenta premierului in oras este inoportuna intrucat Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii.

Ziua Unirii Principatelor Romane - programul pregatit de municipalitate la Cluj-Napoca

Focuri de artificii, spectacol folcloric si acces gratuit la patinoarul din Piata Unirii, acesta este programul pregatit de Primaria Cluj-Napoca pentru celebrarea Zilei Unirii Principatelor Romane. Circulatia va fi restrictionata in zona centrala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )